Vybrané smartfóny Huawei a Honor dostávajú Android 9 Pie s EMUI 9.0

Pre sedem modelov značky Huawei Honor bola uvoľnená aktualizácia na najnovšiu verziu Androidu Pie spolu s používateľským prostredím EMUI 9.

Očakávaná aktualizácia, ktorá obsahuje aj najnovšiu nadstavbu EMUI bola sprístupnená pre sedem smartfónov: Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro, Huawei P20, Huawei P20 Pro, Honor Play, Honor View 10 a Honor 10.

Ak ste majiteľom niektorého za zariadení, mali by ste v týchto dňoch dostať na svoj telefón upozornenie o sprístupnení novej verzie. Pokiaľ vám nepríde notifikácia, môžete si dostupnosť overiť v Nastaveniach -> Systém -> Aktualizácia softvéru.

Najnovšia verzia EMUI prináša aj druhú generáciu technológie GPU Turb 2.0. Dokáže zdokonaliť dotykové ovládanie v hrách a funguje v spolupráci s funkciou App Assistant, vďaka čomu by malo byť hranie mobilných hier ešte plynulejšie.

Vylepšená navigácia v systéme umožňuje ovládanie gestami, medzi novinkami nájdete sekciu Digitálne zdravie a súčasťou novej verzie je funkcia HiVision, ktorá umožňuje rozpoznať významné pamiatky či slávne umelecké diela. Stačí zamieriť fotoaparátom smartfónu na objekt a používateľ dostane potrebné informácie.

Novinkám, ktoré prináša Android 9 Pie, sme sa venovali v článku Android P: ovládanie gestami, umelá inteligencia a jednoduchosť.

Zdroj: twitter.com/HuaweiEMUI

Diskusia k článku:

Začať diskusiu