Lenovo Z5s zachytené na propagačných materiáloch

Pripravovaná novinka má byť k dispozícii v čiernej, ružovooranžovej a fialovej farbe. Nemá chýbať 6,3-palcový displej, Snapdragon 678, trojitý fotoaparát a 128 GB úložisko. K dispozícii by mohla byť aj špeciálna Ferrari edícia.

Na internete sa objavili propagačné materiály pripravovanej novinky Lenovo Z5s, ktoré prezrádzajú dizajn a farebné prevedenie. K dispozícii má byť v čiernej, ružovooranžovej a fialovej farbe. Zadná strana sa podobá modelu P20 Pro od Huawei s tým, no vedľa že trojitého fotoaparátu vidno čítačku odtlačkov.

Lenovo Z5s má byť uvedené 18. decembra na akcii Lenovo World Headquarters v Pekingu. Očakáva sa, že bude poháňaný zatiaľ nepredstaveným procesorom Snapdragon 678. Displej by mal dostať 6,3-palcovú uhlopriečku, batéria vraj ponúkne kapacitu 3210 mAh.

Špekuluje sa aj o špeciálnej edícii Ferrari Superfast s vyšším výkonom. Dočkať by sme sa mohli čipsetu Snapdragon 845, ktorý doplní až 12 GB RAM a úložisko so 128 GB kapacitou. Všetky podrobnosti o hardvérovej výbave, cene a dostupnosti sa dozvieme už čoskoro.

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu