Na jeden záber: Samsung Galaxy A7 (2018)

Tohtoročný 6'' model série Galaxy A láka na trojitý fotoaparát, ktorý tvorí aj širokouhlý snímač. Telefón zaujme slušným pomerom cena / výkon.

V strednej triede smartfónov si môžete vyberať zo širokej ponuky kvalitných zariadení. Samsung Galaxy A7 (2018) viac než dizajnom zaujme funkciami a dostupnou cenovkou. Navyše ho nájdeme aj v ponuke našich operátorov, a tak môže byť dobrou voľbou k niektorému z paušálov.

Jeho výhodou sú dva samostatné sloty na SIM a microSD kartu. Takýto model si kúpite v O2 aj Telekome. Orange predáva iba single SIM verziu. Čítačku odtlačkov nájdete na zadnej strane, no zariadenie sa dá odomknúť aj zosnímaním tváre.

Kolega Matej v recenzii s názvom Samsung Galaxy A7 (2018) - rozumná stredná cesta, pochválil aj dobrú výdrž na jedno nabitie a šikovnú nadstavbu Samsung Experience 9.0. Lákadlom tohtoročného modelu je trojitý fotoaparát, ktorý tvorí hlavný 24 Mpix, pomocný s 5 Mpix rozlíšením pre rozostrovanie pozadia a 8 Mpix širokouhlý, ktorý oceníte pri snímaní krajiny, skupinových fotografií či interiérov.

O kvalite záberov a videí si môžete urobiť vlastný názor, stačí si otvoriť článok Takto fotí Samsung Galaxy A7 (2018). Koho zaujímajú podrobnosti o hardvérovej výbave, nájde ich v základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu