Orange: za nákup v Google Play už môžete platiť aj kreditom

Operátor umožňuje platiť za nákup v obchode pre androidy nielen v mesačnej faktúre, ale už aj kreditom na predplatených kartách Prima a FunFón.

Pred dvomi rokmi spustil Orange platby za nákup v obchode Google Play v mesačnej faktúre. Teraz dostali túto možnosť aj používatelia predplatených kariet.

Platba za za aplikácie, hry, filmy, hudbu či knihy sa vám odpočíta priamo z kreditu. O každej platbe budete informovaní e-mailom do svojho Google účtu a dostanete aj SMS notifikáciu.

Prostredníctvom Orange platby môžete nakupovať digitálny obsah do výšky 100 eur za kalendárny mesiac, na jednu transakciu môžete uhradiť maximálne 30 eur. Na platbu sa dá použiť len štandardný, nie bonusový kredit. Prvý nákup prostredníctvom služby Orange platba sa musí uskutočniť pri zapnutých mobilných dátach. Na ďalšie nákupy bude stačiť Wi-Fi pripojenie.

Služba je dostupná pre zariadenia s Androidom. Nevyžaduje žiadnu aktiváciu, je automaticky ponúknutá ako jedna z možností platby za vybraný obsah. Či a kedy Orange spustí platby aj pre obsah zakúpený v App Store, aktuálne zisťujeme.

Možnosť platiť za digitálny obsah v Google Play a App Store vo faktúre alebo kreditom majú zákazníci O2 a Telekomu už dlhší čas. Služba Orange platba zatiaľ zariadenia s iOS nepodporuje.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu