Xiaomi Mi Store vynovuje predajňu a láka na otváracie zľavy

V obchodnom centre Bory Mall v Bratislave bude 7. decembra otvorená nová predajňa Xiaomi Mi Store. Ponúkne širší výber produktov a niektoré zariadenia môžete v tento deň kúpiť s viac než 50 % zľavou. Onedlho pribudne ďalšia predajňa v Žiline a bratislavskom Avione.

Presne pred rokom pribudla na Slovensku prvá predajňa s výrobkami čínskej značky Xiaomi. Tento týždeň, 7. decembra o 11-tej hodine, sa v rámci OC Bory Mall presunie do väčších priestorov.

Kúpou zariadení zo slovenskej distribúcie získate plnohodnotnú dvojročnú záruku, podnikatelia ocenia možnosť odrátať si DPH, v balení nájdete európsku nabíjačku a nemusíte dlhé týždne čakať na doručenie produktu či jeho reklamáciu.

Kto bude mať v piatok cestu okolo alebo si nájde čas a pôjde sa do vynovenej predajne pozrieť, môže získať niektoré produkty za výhodnú cenu.

So zľavou si budete môcť kúpiť:

- Redmi Note 5 32 GB za 94,50 eur

- Redmi S2 32 GB za 84,50 eur

- Mi Band 3 za 14,90 eur

- Mi Pocket Speaker za 5,90 eur

- Mi Body Scale za 17,45 eur

Ku každému zakúpenému telefónu dostane prvých 200 zákazníkov štupľové slúchadlá Mi basic v hodnote 8,90 eur za jeden cent. Každý zákazník bude môcť pri budúcom nákupe využiť 20 % zľavu.

Nová predajňa sa pripravuje aj v bratislavskom obchodnom centre Avion a žilinskom Auparku. Otvorenie je naplánované na 14. decembra. Predopkladáme, že aj v prípade týchto predajní môžete počítať s atraktívnymi otváracími cenami vybraných produktov.

Diskusia k článku:

Fazi 03.12.2018 - 20:48

Snad mohli dat aspon info ohladom uvadzacich cien, konkretne Mi8. Chystam sa prave 14-15 kupovat fon a toto by asi mohli zavazit, vsak nechce sa mi behat na predajnu len sa pozriet.

sysell04.12.2018 - 11:33 Trvalý odkaz

este keby dali vediet ake farby..

Celá diskusia 2 príspevky