Taxify prichádza do Trnavy a Žiliny. Ponúkne 50 % zľavy

Od dnešného dňa môžu už aj obyvatelia a návštevníci Trnavy a Žiliny využívať alternatívnu dopravu pomocou aplikácie Taxify.

Estónska firma, ktorá stojí za službou Taxify, vstúpila na slovenský trh v decembri 2016. Po Bratislave, Košiciach, Prešove a Nitre dnes prichádza do ďalších dvoch miest. Tak ako býva zvykom, aj v Žiline a Trnave ponúkne na úvod atraktívnu 50 % zľavu z ceny jazdy. Cestujúci sa tak budú môcť presúvať po meste už od 1,15 eura.

Podľa našich skúseností sú v Trnave fixné ceny za jazdu taxíkom okolo dvoch eur, preto bude zaujímavé sledovať, ako sa s nízkou cenou Taxify vysporiada.

Výhodou mobilnej aplikácie je možnosť sledovania príjazdu vodiča v reálnom čase, zdieľanie jazdy s priateľmi alebo rodinou, bezhotovostná platba priamo cez aplikáciu či možnosť objednať si Taxify cez Google Maps.

Po stiahnutí aplikácie je potrebné si vytvoriť účet a zadať údaje o platobnej karte. Platiť v hotovosti sa nedá. Informáciu o ceste a platbe za jazdu dostane zákazník na registračný email do pár minút po ukončená jazdy. V aplikácii nájde históriu jázd s podrobnosťami o ceste, vodičovi a cene.

Taxify v súčasnosti pôsobí v 25 krajinách po celom svete. Každý vodič prechádza na úvod školiacim tréningom a je priebežne hodnotený vlastnými zákazníkmi. Hodnotenie dostávajú aj zákazníci. Firma chce motivovať nových vodičov, ktorým ponúkne registračný bonus až do 400 eur počas prvých troch týždňov po spustení. Získať môžu bonus do výšky 20 eur na deň.

Mobilná aplikácia je bezplatne dostupná pre smartfóny s operačným systémom Android a iOS.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu