Zadnú stenu Huawei Mate 20 Pro poškriabete len s veľkým úsilím

Známy youtuber nevynechal vo svojich testoch odolnosti ani aktuálny top model od Huawei. Obstál dobre, prekvapil najmä odolnosťou zadného krytu.

Huawei Mate 20 Pro zaujal už pri svojom uvedení. Dizajnom, výkonným hardvérom, kvalitnými fotoaparátmi aj veľmi rýchlym nabíjaním s možnosťou reverzne bezdrôtovo nabíjať druhé zariadenie. O príjemnom prekvapení svedčí aj názov našej recenzie Huawei Mate 20 Pro - to najlepšie z ázijskej kuchyne.

Ako ukazuje test odolnosti z YouTube kanála JerryRigEverything, o elegantný chrbát Mate 20 Pro sa nemusíte obávať. Tak ľahko ho nepoškriabete. Testovaný kus mal rovnakú farbu aj štruktúrovaný povrch ako nami recenzovaný model. A tak môžeme potvrdiť, že zadná strana je odolná nielen voči škrabancom, ale aj odtlačkom prstov. Žiadne sa tam nezachytávajú.

Nepokúšajte sa však telefón ohnúť, nedopadlo by to dobre. Pri ohýbaní displej praskol a nefungoval skener odtlačkov.

Pri snahe poškriabať displej s ochranným sklom Gorilla Glass 5 sme sa výrazného prekvapenia nedočkali. Pokiaľ budete telefón nosiť vo vrecku spolu s kľúčmi alebo ho nešetrne pokladať na tvrdý povrch displejom nadol, časom sa škrabance určite objavia.

Kompletný test, v ktorom nechýbalo pálenie obrazovky zapaľovačom, si môžete pozrieť vo videu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu