Samsung Galaxy A9 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa začal predávať 6,3'' android od Samsungu, ktorý je prvým smartfónom na svete so štvoricou zadných fotoaparátov.

Každý zo štyroch snímačov v Samsungu Galaxy A9 plní inú funkciu. Hlavný s 24 Mpix rozlíšením a clonovým číslom f/1.7 využijete na bežné fotografie a poslúži aj pri snímaní v zhoršených svetelných podmienkach. 10 Mpix teleobjektív s clonou f/2.4 ponúka dvojnásobný optický zoom.

Širokouhlý 8 Mpix fotoaparát so 120° uhlom záberu oceníte pri snímaní krajiny, historických pamiatok, skupinových fotografií alebo v interiéri. Štvrtý 5 Mpix fotoaparát so svetelnosťou f/2.2 a so selektívnou hĺbkou ostrosti vytvorí fotografie s rozmazaným pozadím. Fanúšikov selfie poteší predná 24 Mpix kamera.

Zadnú stranu pokrýva zaoblené sklo, vpredu nájdeme 6,3-palcový natiahnutý Full HD+ displej. V novinke beží Snapdragon 660 doplnený 6 GB operačnou pamäťou a 128 GB úložiskom. Rozšírite ho microSD kartami do veľkosti 512 GB, pričom neprídete o dual SIM funkciu. Pamäťovka má samostatný slot. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe.

Samsung Galaxy A9 sa na Slovensku predáva za odporúčanú cenu 579 eur. V čiernej farbe ho kúpite v Orangei, špeciálna gradientná modrá (Lemonade Blue) je dostupná v značkových predajniach Samsungu a v internetovom obchode obchod-samsung.sk.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Janko Hraško 25.11.2018 - 00:39

Tá cena je zlý vtip, hodne zlý... Za 590€ mám celkom nový z obchodu Samsung Galaxy S9+ !!!!!!!! A ten je vo všetkom o 200% asi lepší... Keby to stálo tak do 400€, poviem že je to pekný a zaujímavý kúsok, hlavne kvôli 6gb ram, 128gb úložnému, plnohodnotnému dualsimu a velkému displeju ktorý až tak volá po pozeraní filmov...

Celá diskusia 1 príspevok