Pixel 3 Lite vraj dostane Snapdragon 670 a 5,6'' Full HD+ displej

Na internete sa objavili fotografie údajnej lite verzie tohtoročných Pixelov. Zverejnil ich Rus s prezývkou Rozetked, ktorý dostal snímky a informácie o výbave od anonymného zdroja.

Dvojica nových Pixelov tretej generácie mala premiéru začiatkom októbra. Tvorí ju 5,5'' Pixel 3 a 6,3'' Pixel 3 XL. V posledných dňoch pribudli na internete zatiaľ neoverené informácie o novom modeli s prívlastkom Lite.

Google doteraz slabšie vybavenú verziu Pixelov neponúkal. Možno chce osloviť aj zákazníkov s nižším rozpočtom.

Pixel 3 Lite s kódovým označením Sargo by mal mať plastovú konštrukciu, 5,56-palcový natiahnutý Full HD+ displej s rozlíšením 1080 x 2220 pixelov, čipset Snapdragon 670, 4 GB operačnú pamäť RAM a 32 GB úložisko bez podpory microSD kariet.

Narozdiel od lepšie vybavených súrodencov nemá lite verzii chýbať 3,5 mm jack. Zadný fotoaparát má ponúknuť 12 Mpix rozlíšenie, predná kamera 8 Mpix snímač. O dostatok energie by sa vraj postará 2915 mAh batéria a samozrejmosťou má byť Android 9 Pie.

Či sú informácie správne si zatiaľ netrúfame odhadnúť. Snímky sa snažia pôsobiť vierohodne, vzhľad telefónu kopíruje dizajn tohtoročných Pixelov s typickým farebným bočným tlačidlom a čítačkou odtlačkov vzadu.

Na zadnej strane však namiesto tradičného písmena G vidno znak, ktorý sa podobá na písmeno C. Môže ísť o prototyp, na ktorom Google nechce zverejňovať svoje logo.

Zdroj: rozetked.me

Diskusia k článku:

ivOS 21.11.2018 - 08:06

lite - za 400? , za 600? , Slovensko nebude ajtak krajina hodná official distribúcie...

Celá diskusia 1 príspevok