Withings Pulse HR: 20-dňová výdrž a dostupná cena

Vodeodolná novinka ponúka multišporotový režim, ktorý zahŕňa viac než 30 rôznych aktivít. Monitoruje srdcovú frekvenciu, má GPS tracker, OLED displej a 20-dňovú výdrž batérie na jedno nabitie.

Firma Withings patrila istý čas pod Nokiu. Teraz opäť vyrába svoje vlastné nositeľné príslušenstvo. Najnovším prírastkom v jej portfóliu je fitnes náramok Pulse HR.

Ide o nástupcu náramka, ktorý vyšiel ešte v roku 2013. Vodeodolná novinka ponúkne monitor srdcovej frekvencie a multišportový režim, ktorý obsahuje vyše 30 aktivít. Nechýba GPS tracker a trojtýždňová výdrž batérie.

Základné parametre:

Rozmery: 18,6 x 10,45 x 44,4 mm, hmotnosť: 45 gramov, OLED displej, funkcie: multišportový režim, monitor tepu srdca, krokomer, merač vzdialenosti, kalórií, prehľad aktivít, alarm, výdrž batérie: 20 dní v normálnom režime, doba nabíjania: 2 hodiny, Bluetooth, kompatibilita: Android 6 a novší (4.3+ bez podpory notifikácií) a iOS od verzie 10.

Pulse HR má vymeniteľný náramok a OLED displej, na ktorom môžete sledovať informácie o vašom tréningu v reálnom čase. Nechýba prehľad denných aktivít, spálené kalórie a rôzne notifikácie z vášho smartfónu. Náramok monitoruje aj váš spánok. Dokáže prebúdzať používateľa vibračným upozornením v optimálnych časoch počas vhodného spánkového cyklu.

Zariadenie prepojíte s vašim smartfónom pomocou Bluetooth a je kompatibilné s operačným systémom Android a iOS. Nabíjanie zaberie podľa výrobcu zhruba 2 hodiny, pričom už za hodinu sa viete dostať na 80 %. V balení sa dodáva s magnetickým USB káblom a jeho cena je 129,95 eur.

Zdroj: withings.com

Diskusia k článku:

Miro 18.11.2018 - 11:48

Škoda že to nemá vstavaný GPS modul, ale len asistovaný z mobilu, ale to by tá malá baterka moc nevydržala. Takže odtrackovať aktivitu si môžem rovno telefónom.

Celá diskusia 1 príspevok