Orange: Huawei Watch GT a Samsung Galaxy A7 v akciovej ponuke

K niektorému z paušálov si nemusíte kúpiť len telefón, ale napríklad aj inteligentné hodinky. Len nedávno uvedená novinka od Huawei je v Orangei už dostupná. V ponuke pribudol aj android s trojitým fotoaparátom.

Samsung Galaxy A7 (2018) láka moderným natiahnutým displejom bez výrezu, trojitým zadným fotoaparátom so širokouhlým snímačom, prednou 24 Mpix kamerou s LED bleskom a zaujme umiestnením čítačky odtlačkov v pravej bočnej stene.

Hlavný 24-megapixelový snímač s clonovým číslom f/1.7 by si mal poradiť aj so zhoršenými svetelnými podmienkami, sekundárny s 5 Mpix rozlíšením poslúži na rozostrenie pozadia. Tretí snímač je širokouhlý so 120° uhlom záberu a 8 Mpix rozlíšením.

Fanúšikov selfie poteší predná 24 Mpix kamera s LED bleskom, efektom rozostrenia a nechýbajú emoji s prvkami rozšírenej reality ani rôzne filtre.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6-palcový Super AMOLED displej s pomerom strán 18,5:9, Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2220 bodov, osemjadrový procesor doplnený 4 GB operačnou pamäťou RAM a 64 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe. Novinku už v redakcii testujeme, môžete sa tak tešiť na recenziu.

Samsung Galaxy A7 (2018) kúpite v Orangei v modrej a zlatej farbe od jedného eura. Pri programe Go 30 € zaplatíte 220 eur. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 390 eur.

Huawei Watch GT mali svoju premiéru pred necelým mesiacom a už sa dostali do predvianočnej operátorskej ponuky. Ponúkajú klasický dizajn, dve hardvérové tlačidlá na ovládanie a 1,39-palcový dotykový AMOLED displej.

Poháňa ich čipset Cortex-M4 a operačný systém LiteOS. Zmerajú vám tep srdca, zmonitorujú spánok, zaznamenajú fyzickú aktivitu a nemusíte sa obávať ošplechnutia vodou. Batéria s kapacitou 420 mAh by mala podľa výrobcu vydržať na jedno nabitie až dva týždne. Aj pri povolenom meraní tepu a cvičení 90 minút do týždňa.

Keď nám hodinky dorazia do redakcie na test, výdrž určite overíme pri reálnom používaní. Podrobné špecifikácie nájdete v základnom infe.

Hnedé Huawei Watch GT kúpite v Orangei k najvyšším paušálom už za jedno euro, plná cena je v Orangei 199 eur.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu