Honor 10 Lite príde 21. novembra

Lite verzia vlajkovej lode Honoru bude mať svoju premiéru už o pár dní. Prezradil to výrobca na svojej webovej stránke a sociálnej sieti.

Na úvodnej webovej stránke honor.cn nájdete odkaz na zatiaľ nepredstavenú novinku Honor 10 Lite. Link vás presmeruje na oficiálny obchod vmall.com, kde sa záujemcovia môžu zaregistrovať a získať nový smartfón medzi prvými. Registrácia prebieha do 21. novembra, na kedy je naplánované uvedenie novinky na trh. O príchode nového modelu informuje Honor aj na sociálnej sieti Weibo.

Zverejnený obrázok prezrádza dizajn telefónu, ktorý dostane dnes tak populárny odtieň prechádzajúci zo svetlých do tmavých farieb. Na zadnej strane vidno duálny fotoaparát a snímač odtlačkov. Chýbať nebude podpora umelej inteligencie.

Očakáva sa, že Honor 10 Lite dostane Snapdragon 710 a šesťpalcový natiahnutý Full HD+ displej.

Minuloročná Lite verzia dostala rovnaký fotoaparát ako mal Huawei Mate 10 Lite. Pokiaľ by sa história opakovala, a Honor 10 Lite by sa inšpiroval lite verziou radu Mate 20 od Huawei, dočkali by sme sa 20 Mpix hlavného snímača s clonovým číslom f/1.8 doplneného pomocným 2 Mpix fotoaparátom.

Koniec špekuláciám nastane už o týždeň. Po oficiálnom uvedení vám prinesieme podorobné informácie v tradičnom základnom infe.

Zdroj: honor.cn, weibo.com

Diskusia k článku:

MIROCK 14.11.2018 - 08:01

Ej..natoto som cakal kedy date nejake info von .. no som zvedavii co to bude jak to bude ..honor znacka a huawei sa mi zacina pacit ..este pred dvoma rokmi by som od nich nic nechcel ale dnes vyrabaju paradnu strednu triedu

Celá diskusia 1 príspevok