Super Vianoce s novým časopisom TECHBOX

reklama Predstavenie aktuálneho vydania kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii a technológiách.

Čas vianočný sa neúprosne blíži a preto nezmeškajte najnovšie číslo časopisu TECHBOX 11-12/2011. Rozšírené 92-stranové vydanie totiž ponúka bohatú nádielku informácií, ktoré vám určite pomôžu pri výbere vašich technologických vianočných darčekov.

Techbox

Doposiaľ najobsiahlejšie tohtoročné číslo upúta nielen obálkou s príťažlivou sexi modelkou a najnovším tabletom od Lenova, ale po jeho prelistovaní zistíte, že máte čo do Vianoc čítať. Ak ešte nemáte darčeky pre svojich blízkych, neprehliadnite 36 tipov našej redakcie. Nové číslo časopisu TECHBOX 11-12 má ako vždy i množstvo zaujímavých tém a reportáží. Poohliadnite sa s nami na výstavu HIGH END Slovakia 2011, predstavte si dokonalý 3D obraz zvaný holografia, alebo sa pozrite okolo seba cez rozšírenú realitu. Ak chcete aj vy vybrať tie najlepšie produkty tohto roka? Zahlasujte v našej ankete TECHBOX roka 2011 a vyhrajte unikátnu novinku - Samsung Galaxy Note od šéfredaktora časopisu TECHBOX! Hlasovanie prebieha na stránke TECHBOXroka.sk .

Techbox

Z testov je najväčší priestor venovaný sexi tabletu Lenovo IdeaPad K1, no podrobné informácie nájdete aj o hudobnom smartfóne HTC Sensation XE, špičkovej Nokii N9, či mobilo-tablete Samsung Galaxy Note. Na zúbok sme sa pozreli tabletu Asus Eee Pad Slider a trom špičkovým ultrabookom. Z foťákov vás pred Vianocami určite zaujme porovnanie malého a veľkého Sony i testy štýlového Olympusu PEN E-PL3 či ultrazoomu Canon PowerShot SX40 HS. To však zďaleka nie je všetko. Pozreli sme sa na techniku nového Audi A6 a Peugeotu RCZ. Celkovo v novom čísle TECHBOX 11-12 nájdete až 31 testov, 5 reportáží a 7 zaujímavých tém.

Techbox

Už ste sa dostatočne nažhavili na nové číslo časopisu TECHBOX 11-12/2011? Nájdete ho v každom dobrom stánku, hypermarkete či na benzínovej pumpe. Prajeme vám krásne Vianoce a štastný rok 2012.

Techbox

Diskusia k článku:

anonymous28.11.2011 - 19:02 Trvalý odkaz

MAJKY: Koľko stojí tento časák?

anonymous28.11.2011 - 19:45 Trvalý odkaz

JuKe: Majú ho v tescu??

anonymous28.11.2011 - 20:29 Trvalý odkaz

Majo: uz v piatok, som ho ako predplatitel mal v rukach :D

Celá diskusia 12 príspevkov