Gmail umožní spravovať viaceré účty v jednom zobrazení už aj na iOS

Funkcia, ktorá je už dlhší čas dostupná na Android teraz prichádza na iOS. Ak máte niekoľko Gmail účtov, teraz si emaily môžete pozrieť naraz, prehľadne a v jednom zozname.

Posledná aktualizácia aplikácie Gmail pre iOS prináša zjednotené zobrazenie doručenej pošty pre viaceré účty. Používatelia Androidu majú funkciu dostupnú už dlhší čas. Ak patríte k tým, ktorí využívajú niekoľko gmailových účtov, teraz si doručenú poštu môžete zobraziť naraz v jednom prehľadnom zozname.

Novinku nájdete na ľavej lište, kde vyberiete možnosť pre všetku doručenú poštu. Následne sa vám zobrazia všetky e-maily v jednom zozname. Medzi vašimi účtami však správy nebudú zdieľané a ide len o zobrazovaciu funkciu.

Google k aktualizácii dodáva, že sa k používateľom dostane postupne. Plné zavedenie by malo trvať 15 dní. Ak sa vám funkcia ešte neobjavila, stačí počkať.

Zdroj: gsuiteupdates.googleblog.com

Diskusia k článku:

Karol 07.11.2018 - 23:44

Ako to urobím, keď som v obchod play prihlásený s určitým google účtom, ale v google kalendári chcem mať iný účet? To sa asi nedá, čo?

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy08.11.2018 - 01:13 Trvalý odkaz

Otvor kalendar, vpravo hore 3ciarky a ku kazdemu uctu si navolis co ti ma zobrazovat.

Karol08.11.2018 - 09:56 Trvalý odkaz

No to hej,to si viem navoliť. Ale myslel som,že ako prepnem účet,aby sa mi zobrazoval kalendár niekoho iného?

Karol08.11.2018 - 13:40 Trvalý odkaz

Možno to neviem dobre vysvetliť :-)
No... keď si napr. do samsungu stiahnem google kalendár, tak on sa mi automaticky zosynchronizuje s tým účtom, s ktorým som práve prihlásený do obchod play. Ale to nechcem. V obchod play chcem byť prihlásený s jedným účtom, ale v kalendáre s iným :-)

Celá diskusia 6 príspevkov