LTE internet TO.doma s vyššími rýchlosťami a širším pokrytím

Alternatívna služba pre vysokorýchlostný internet v miestach bez dostupnosti optických káblov ponúka vyššie rýchlosti sťahovania aj odosielania dát za nezmenenú cenu. Zároveň bolo rozšírené pokrytie o ďalšie mestá a obce.

Swan ponúka zákazníkom, ktorí nemajú pripojenie na internet cez optické káble, alebo boli doteraz odkázaní na služby cez DSL, Wi-Fi či WiMax, službu TO.doma. LTE internet je riešením napríklad pre obyvateľov rodinných domov, keďže je signál šírený vzduchom a nie je potrebné riešiť komplikovanú kabeláž.

Služba vyžaduje iba malú externú anténu, ktorá sa dá umiestniť na fasádu domu. Ponúka stabilné prenosové rýchlosti až do 70 / 5 Mbps.

Zrýchlenie sa týka programov To.doma S a TO.doma M, platí pre nových aj existujúcich zákazníkov. TO.doma S je určené menej náročným domácnostiam, ktorým postačí rýchlosť 15 / 2 Mbps (predtým 12/1 Mbps) za 9,99 eur mesačne. TO.doma M poskytuje internet za cenu 14,99 eur a maximálnu dosiahnuteľnú rýchlosť do 30 Mbps pre sťahovanie a 5 Mbps pre odosielanie dát. Doteraz boli maximálne rýchlosti na úrovni 25 / 2 Mbps. Program TO.doma L s rýchlosťami do 70 / 5 Mbps ostal bez zmeny.

Operátor pripravil pre nových zákazníkov k 24-mesačnej viazanosti benefit. Každý, kto si aktivuje ľubovoľný variant TO.doma prostredníctvom webu www.swan.sk, získa LTE internet na prvé dva mesiace úplne zadarmo. Ku každému TO.doma teraz zákazníci získajú aj mobilnú televíznu aplikáciu SWAN GO s desiatkami najsledovanejších TV staníc do mobilu na tri mesiace zadarmo.

Swan zároveň rozšíril dostupnosť služby TO.doma do nových miest: Krasňany (okres ZA), Ostrov (okres PN), Varín (okres ZA), Gbeľany (okres ZA), Nededza (okres ZA), Vrbové (okres PN), Malé Orvište (okres PN), Reca (okres SC), Domaňovce (okres LE), Jamník (okres SN), Stebník (okres BJ), Zborov (okres BJ), Smilno (okres BJ), Chmeľová (okres BJ), Becherov (okres BJ), Gaboltov (okres BJ) a Tarnov (okres BJ). Pokrytie pevným LTE internetom tak môžu využívať obyvatelia vo viac než 370 mestách a obciach.

Dostupnosť na konkrétnej adrese si môžete overiť vo všetkých Swan centrách alebo zavolaním na linku zákazníckej starostlivosti na telefónne číslo 0650 123 456.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu