Do príbehov a príspevkov na Facebooku si budete môcť vložiť hudbu

Vaše obľúbené skladby môžu doplniť fotky alebo videá, ktoré pridáte do svojich príbehov. K dispozícii budú aj rôzne efekty, možnosť pridať meno interpreta, slová piesne či nálepky. Hudbu budete môcť pridať aj do príspevkov v novinkách a čoskoro aj do profilu.

Music on Facebook Stories je názov novej funkcie, ktorá umožní okoreniť vaše príspevky na Facebooku obľúbenou hudbou. Jednotlivé skladby bude možné pridávať do fotografií a videí, ktoré zdieľate vo svojich príbehoch. Rovnakú možnosť dostanú aj príspevky v novinkách.

Stačí vybrať fotku alebo video, potom ťuknúť na hudobnú ikonu, kde zvolíte skladbu. Príspevok môžete doplniť aj pomocou rôznych efektov, doplniť názov skladby a meno interpreta, slová piesne či rôzne nálepky. Facebook okrem toho rozširuje aj funkciu Lip Sync Live, ktorá synchronizuje spev v piesni s vašimi perami.

Funkcia bude dostupná vo viacerých krajinách s podporou nových skladieb, spomínajú sa napríklad Dua Lipa - New Rules, Khalid - Better, Maroon 5 - Girls Like You, ďalšie majú pribudnúť čoskoro.

Onedlho bude možné doplniť hudbou dokonca do svojho profilu. Názov interpreta a piesne sa zobrazí pod vašim menom, pričom bude doplnený vizuálom albumu. Prehrať bude možné aj klip alebo link s odkazom na stránku interpreta. Novinky majú byť k dispozícii postupne v najbližšom čase.

Zdroj: Facebook

Diskusia k článku:

Začať diskusiu