Orange: bonus za prenos až 150 eur alebo 40 GB dát

Pri prenose čísla môžu zákazníci získať finančný bonus až do výšky 150 eur alebo 40 GB dát. Odmenu získa nielen nový, ale aj existujúci zákazník, ktorý odporučil známeho.

Každý zákazník, ktorý odporučí nového zákazníka, a ten sa rozhodne využiť ponuku Orangeu, bude odmenený. Obaja budú mať na výber medzi finančným bonusom a voľnými dátami.

Ak súčasný zákazník odporučí Orange svojim blízkym, dostane zľavu až 150 eur z mesačného poplatku alebo 40 GB dát. Rovnaké výhody získa aj nový zákazník, ktorý si prenesie svoje telefónne číslo do Orangeu. Dátový aj finančný bonus sa obom zákazníkom rozrátavajú počas 20 mesiacov a ich výška je odstupňovaná podľa hodnoty paušálu nového zákazníka.

V prípade, že sa nový zákazník rozhodne pre paušál s mesačným poplatkom od 10 – 19,99 eur, obaja automaticky získavajú bonus v hodnote 10 GB alebo 50 eur, čo predstavuje 500 MB mesačne alebo zníženie faktúry o 2,5 eur po dobu 20 mesiacov.

Mesačný poplatok nového zákazníka vo výške 20 – 29,99 eur zabezpečia obom zákazníkom 1 GB na mesiac alebo 100-eurový bonus v podobe zľavy 5 eur z faktúry počas 20 mesiacov. Ak si nový zákazník v Orangei vyberie paušál s mesačným poplatkom nad 30 eur, obaja zákazníci budú odmenení 40 GB alebo finančným bonusom až 150 eur, čo znamená zníženie faktúry o 7,5 eur každý mesiac po dobu 20 mesiacov.

Aby existujúci zákazník mohol zľavu využiť, musí mať paušál v hodnote aspoň 10 eur. Dáta sa existujúcemu zákazníkovi, v prípade, že dovedie do Orangeu viacerých zákazníkov, spočítavajú.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu