Honor Magic 2 by mal dostať 6,39'' displej a trojitý fotoaparát

Už onedlho sa predstaví prvý Honor s vysúvacou konštrukciou, ktorá ukrýva prednú kameru. Certifikačný úrad Tenaa prezradil pravdepodobné špecifikácie a výrobca na novinku láka krátkym videom.

Honor Magic 2 bol prekvapením výstavy IFA 2018. Výrobca tam akoby mimochodom ukázal pripravovanú novinku s vysúvacou hornou časťou. Na displeji tak predná kamera nezaberá žiadne miesto a obrazovka môže byť natiahnutá na maximum.

Okrem netradičného dizajnu je Honor Magic 2 prvým telefónom značky Honor, ktorý bude poháňať procesor Kirin 980. Nový čipset sme vám predstavili v článku Kirin 980: 7 nm technológia a nová éra umelej inteligencie a nájdete ho v top modeloch Huawei.

Čínsky certifikačný úrad Tenaa zverejnil na svojej webovej stránke špecifikácie zatiaľ nepredstaveného modelu, ktorým má byť Honor Magic 2.

Ponúknuť má 6,39-palcový natiahnutý AMOLED displej s rozlíšením 1080 x 2340 bodov, 8 GB operačnú pamäť RAM, 128 GB úložisko a 3400 mAh batériu. Honor sa už na prezentácii pochváli, že Magic 2 dostane podporu výkonného nabíjania 40 W Magic Charge.

Operačný systém Android pobeží v novej verzii 9.0 Pie. Zadný trojitý fotoaparát by mal kombinovať dva 16 Mpix a jeden 24 Mpix snímač. Predná 16 Mpix kamera má prísť s podporou 3D rozpoznávania tváre. Súčasťou balenia bude redukcia z USB-C na 3,5 mm jack, kedže audio konektor na tele smartfónu nenájdeme. Snímač odtlačkov bude integrovaný do displeja.

Honor už na Magic 2 na svojej webovej stránke láka krátkym videom. Premiéru bude mať 31. októbra.

Zdroj: shouji.tenaa.com.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu