Orange Vianoce: benefity pre balíky Love aj dáta zadarmo

V piatok 26. októbra Orange spúšťa vianočnú ponuku. Prináša množstvo benefitov pre programy Love, bonusové dáta aj neobmedzené dátové balíky pre vybraný obsah.

Vďaka ponuke programov Love vníma až 70 % zákazníkov Orange ako komplexného operátora, od ktorého môže získať nielen hlasové služby, ale aj internet a televíziu. V priebehu tohto roka priniesol Orange niekoľko vynovených programov. Začiatkom septembra to boli paušály Go, pričom najobľúbenejším je Go 20 €.

Tak ako všetci operátori, aj Orange si je vedomý dopytu po dátach. Preto pridáva k skupine Navzájom zadarmo pre každého člena 2 GB dát. Zakladateľ skupiny môže tento bonus využívať 12 mesiacov, pre ostatných členov skupiny je platný 6 mesiacov. Aktivácia benefitu je jednoduchá, stačí poslať SMS na 969 s textom 2GB.

Novinkou sú štyri nové dátové balíky s vybraným obsahom a neobmedzeným využívaním dát:

- Čet s aplikáciám WhatsApp, Telegram, Messanger, Skype za 2 €)

- Sociálne siete Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, Snapchat, Badoo za 4 €

- Hudba cez Spotify, Deezer, Apple Music, Google Play Music, Tidal za 6 €

- Video s Orange TV, Netflix, HBO GO, YouTube za 10 €

Nonstop dátové balíky sú doplnkovou dátovou službou k hlasovým paušálom a mobilnému internetu, vďaka ktorej sa im dáta pri používaní podporovaných mobilných aplikácii nebudú prečerpávať zo svojho predplateného objemu dát.

Nonstop dátové balíky si zákazníci môžu aktivovať bez viazanosti a s ľubovoľnou kombináciou viacerých z nich získavajú zľavu z poplatku – pri 2 balíkoch vo výške 1 eura, pri 3 balíkoch vo výške 2 eur a pri kombinácii všetkých 4 balíkov dostanú zľavu vo výške 3 eur. Súčasťou balíčkov sú dáta v rôznej výške (500 MB - 2,8 GB) využiteľné v EU roamingu.

Kľúčovým produktom sa v posledných rokoch stala televízia. Noví zákazníci môžu získať program Orange Šport s nulovým mesačným poplatkom na dva roky. Na benefit má nárok ten zákazník, ktorý si zakúpi optickú alebo satelitnú televíziu s programom Home Optimal, Home Premium, alebo si tieto služby skombinuje aj s pevným internetom a hlasovým paušálom v rámci balíka Love.

Liga majstrov na celú sezónu

Fanúšikovia Ligy majstrov majú možnosť sledovať exkluzívne futbalové zápasy, aj keď nie sú zákazníkmi Orangeu. Doposiaľ si mohli zakúpiť prístup k stanici Orange Sport na jeden deň za 2-eurový poplatok alebo na jeden mesiac za 4-eurový poplatok. Po novom majú k dispozícii aj výhodnejší celosezónny balík za jednorazový poplatok 19 eur, s ktorým oproti mesačným balíkom ušetria. Platný je až 8 mesiacov, a to od dňa aktivácie až do 30. júna 2019. Karta je dostupná v limitovanej edícii 5000 kusov iba v predajniach Orangeu.

Každý, kto sa rozhodne pre ktorýkoľvek balík služieb Love, môže aj naďalej získať zľavu 25 % na tri ďalšie Go paušály pre svojich blízkych. Novinkou v ponuke je bonus v podobe stanice Orange Sport na 24 mesiacov zadarmo pri balíkoch Love 40 €, Love 50 € a Love 60 €, ktorý získajú automaticky. Zákazníci môžu taktiež získať dotáciu na zariadenia až do výšky 240 eur a k tomu aj balík HBO na 3 mesiace ako darček. Pri najnižšom balíku Love 30 € okrem dotácie na zariadenia do výšky 80 eur, dostanú zákazníci Orange Sport a HBO na 3 mesiace ako darček.

Kto zariadenie nepotrebuje a dotáciu tak nevyužije, môže si pri zakúpení balíkov Love 30 € a Love 40 € vybrať balík Orange Sport alebo HBO na 24 mesiacov ako darček. Spolu s balíkmi Love 50 € a Love 60 € dostane oba benefity na 24 mesiacov zadarmo. Navyše, zákazník s balíkom Love 40 € a vyšším si môže namiesto Orange Sport či HBO vybrať dva ľubovoľné tematické balíky, ktoré bude môcť taktiež využívať až 24 mesiacov bezplatne. Pre nových zákazníkov so službami na optike platí, že pri balíkoch Love 40 € a vyšších získajú televíziu a internet bez mesačného poplatku až na 6 mesiacov.

Odmena za vernosť pre Love:

Byť verný sa oplatí. V piatok príde zákazníkom programov Love 50 € a Love 60 € SMS správa s informáciou, že ako verní dostávajú tri benefity:

- nový mobil o 6 mesiacov skôr

- zdieľanie dát s 3 blízkymi v rodine

- dvojnásobný kredit pri každom dobití Prima kartay z paušálu

Vernostné benefity k balíkom Love 50 € alebo Love 60 € získa zadarmo automaticky každý zákazník, ktorý je s Orangeom aspoň 2 roky. Platia však aj pre tých, ktorí sú zákazníkmi Orangeu dlhšie ako 2 roky a využívajú od neho hlasové aj fixné služby, za ktoré spolu platia minimálne 50 eur mesačne.

Bonusy aj s Môj Balík Love

Zákazníci si svoj balík mobilných a fixných služieb môžu v Orangei vyskladať aj sami podľa svojich individuálnych preferencií a takisto získajú odmenu. Môj balík Love je akákoľvek kombinácia hlasového paušálu a pevného optického alebo 4G internetu či akákoľvek kombinácia hlasového paušálu, pevného optického alebo 4G internetu a televízie.

V oboch prípadoch ako benefit získajú dáta do mobilu navyše: dvojnásobok dát, ak majú aktivovaný paušál Go alebo 1 GB, ak ešte využívajú staršie paušály. Ak sa zákazník rozhodne pre kombináciu aj s Orange TV, samozrejmosťou je Orange Šport na 24 mesiacov zadarmo a v prípade Orange TV na optike aj bezplatné sledovanie televízie na 6 mesiacov.

Orange pripravil ponuku aj pre predplatené karty Prima, zaradil nové smart zariadenia s dotovanou cenovkou k paušálom a nechýba ani bonus za prenos čísla. Informácie vám prinesieme v samostatnom článku.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

markos9 24.10.2018 - 13:46

strašné, proste tento operátor je na umretie, čo ďalšia akcia, to väčšia katastrofa, akože čo priniesol okrem nejakého orange sportu a malých dátových balíkov a platenia za prístup na facebook alebo spotify alebo podobne? za 10eur mesačne mal áskavo pustí na youtube? za 4eura na face? to čo toto je..

Peter Čapkovič24.10.2018 - 16:09 Trvalý odkaz

"Aktivácia benefitu je jednoduchá, stačí poslať SMS na 969 s textom 2GB." - tento benefit už nie je dostuopný, akcia ukončená, práve som to skúšal...
Inak pripadá mi to tak, že všetko lepšie a pridanie dát, akcií a pod dávajú ž l len klientom, ktorí majú aktivované balíčky Love, ostatní čo....? Iných klientov nemajú....???

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy24.10.2018 - 16:21 Trvalý odkaz

pepo hned prva veta :)
"V piatok 26. októbra Orange spúšťa vianočnú ponuku"

Peter Čapkovič24.10.2018 - 21:28 Trvalý odkaz

No uvidíme... Nič o nemeni na fakte čo som pisal o klientoch s balikmi Love a bez nich...

Celá diskusia 7 príspevkov