Telekom Easy: StreamOn zadarmo a ročné balíky dát

Pilierom vianočnej ponuky pre predplatené karty Easy je streamovacia služby dostupná bezplatne jeden deň v týždni počas dvoch mesiacov a balík dát, z ktorého môžete míňať počas celého roka.

Telekom štartuje vianočnú kampaň pre Easy karty a ponúkne v nej dve novinky. Prvou bude možnosť kúpiť si ročný balík dát rôznych veľkostí, ktorý bude dostupný aj ako kupón. Druhou je možnosť skúšať StreamOn až do konca roka zadarmo.

Ročné balíky dát

Od stredy 24. októbra 2018 ponúkne Telekom novú možnosť kupovania dát. Za jeden poplatok získate 12 mesačných porcií dát, ktoré budete mať k dispozícii na 30 dní. Ak ich neminiete, prenesú sa vám do ďalšieho mesiaca, pričom sa kumulujú počas celého 12-mesačného obdobia. Ak v danom mesiaci dáta vyčerpáte, môžete si dokúpiť 1 GB za 3 eurá.

Väčší balík obsahuje 24 GB dát (12 x 2 GB) a vo vianočnej akcii zaň zaplatíte 49 eur (štandardná cena 69 eur). Menší balík s obsahom 6 GB dát (12 x 512 MB) kúpite za 19 eur (štandardne 29 eur).

Ročné balíky sa budú poskytovať v dvojakej forme. Aktivovať si ich môžete cez Telekom aplikáciu alebo poslaním SMS ROK24GB alebo ROK6GB na číslo 12330. Druhou formou bude fyzický kupón dostupný na predajni alebo na webe, ktorý môže poslúžiť ako darček pre blízkeho.

StreamOn raz do týždňa zdarma

Od 1. novembra 2018 bude prebiehať aj vianočná akcia so službou StreamOn. Každý týždeň si budete môcť vybrať jeden deň a bezplatne StreamOn aktivovať cez novú Telekom aplikáciu. Získate ho v štandardnom Easy profile, ktorý obsahuje 200 MB dát a bezplatné sledovanie videa, a počúvanie hudby cez podporované aplikácie. Deň v týždni si vyberiete sami. Akciová ponuka je platná do 31. decembra 2018.

Služba StreamOn bola na Easy spustená koncom marca tohto roka a venovali sme sa jej v článku Telekom StreamOn: neobmedzené prenosy hudby a videa na Easy.

Výhodou služby je odlišné účtovanie dát za prezeranie videí a počúvanie hudby cez partnerské aplikácie. Pri streamovaní multimédií sa nečerpajú z bežného denného limitu alebo mesačného dátového balíčka. Nie sú stanovené ani žiadne limity či obmedzenia objemu spotrebovaných dát.

Medzi partnerské aplikácie patrí:

- Apple Music, Deezer, Spotify, TIDAL

- Digi Go, Magio Go, YouTube, Markíza+ Videoarchív, HBO GO, Netflix

- Rádio Europa 2, Rádio Expres, Rádio Vlna / Vlna Golden Hits, Rádio Anténa Rock / Anténa HardRock, Rádio Jemné / Jemné Chillout, Detské rádio Žofka

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

24.10.2018 - 12:16

Že ročný balík. Sa po tentujem

Celá diskusia 1 príspevok