Vianoce v Telekome: dáta navyše, dvojičky aj nový hardvér

Vianočná kampaň Telekomu odštartuje 24. októbra. Na zákazníkov čakajú porcie dát navyše, služba StreamOn zdarma pre všetkých aj robotický vysávač Roomba za dotovanú cenu.

Tento rok získajú darček nielen noví a tí, čo si predĺžia zmluvu, ale aj existujúci zákazníci. Vo vianočnej kampani ponúkne Telekom aj dátový bonus k paušálu, dáta na stream hudby zadarmo a zaujímavý hardvér.

Pri aktivácii alebo predĺžení zmluvy s paušálom ÁNO získa zákazník na celé obdobie 24-mesačnej viazanosti 2 GB dát mesačne navyše. Akcia platí od 24. októbra 2018 pre všetkých zákazníkov: tých, čo majú ÁNO v skupine Magenta 1, aj tých, čo ho využívajú samostatne.

Zároveň operátor pridal dáta do všetkých paušálov ÁNO, pričom nový objem dát bude platiť aj pre tých, čo už služby operátor aktuálne využívajú.

Aj tento rok si pripravil Telekom darček pre každého zákazníka. Bude ním služba StreamOn, ktorú budú môcť zákazníci s paušálom ÁNO využívať dva mesiace od momentu aktivácie zdarma. Čas na aktiváciu budú mať od 1. 11 do 31. 12. 2018. Samotná aktivácia prebieha v Telekom aplikácii a po uplynutí doby bude služba automaticky deaktivovaná.

V ponuke dotovaných zariadení pribudne vysávač iRobot Roomba 965. Pre zákazníkov fixných služieb ho Telekom ponúkne za 15 € mesačne (+ úvodnú cenu 1 € aspoň pri jednej službe XL resp. 69 € pri jednej službe L). Vysávač bude dostupný aj k paušálom ÁNO.

Pokiaľ neviete, čo taký robotický vysávač ponúka, recenziu podobného produktu z najvyššieho radu si môžete prečítať v článku iRobot Braava jet 240 a Roomba 980 - inteligentné čistenie podlahy.

iRobot Roomba 965 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 11 € mesačne pre ÁNO S (+ úvodný poplatok 149 €)

- 11 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 119 €)

- 10 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 39 €)

- 7 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 2 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

Plná cena zariadenia je u operátora 799 eur.

Druhým atraktívnym hardvérom bude 49'' TV Samsung s Ultra HD rozlíšením, vianočným produktom bude vlaňajší bestseller v aktualizovanej podobe: Sony PlayStation 4 500 GB s dvomi ovládačmi a tromi hrami. Nechýba hit God of War, Gran Turismo Sport a Horizon: Zero Dawn. Súčasťou balenia je aj 3-mesačné predplatné na službu PS Plus.

Ani tohtoročné Vianoce nechýbajú v ponuke dvojičky zariadení, ktoré si môžete zobrať k jednému paušálu. Tento rok bude v kombinácii predávaný Huawei P20 lite 64 GB a ako darček získate tablet Huawei MediaPad T3 10.0. Ceny sú určené nasledovne.

Huawei P20 Lite + MediaPad T3 kúpite v Telekome za nasledovné ceny:

- 9 € mesačne pre ÁNO S (+ úvodný poplatok 149 €)

- 9 € mesačne pre ÁNO M (+ úvodný poplatok 119 €)

- 8 € mesačne pre ÁNO L (+ úvodný poplatok 39 €)

- 5 € mesačne pre ÁNO XL (+ úvodný poplatok 19 €)

- 1 € mesačne pre ÁNO XXL (+ úvodný poplatok 1 €)

Vianočnú ponuku pripravil Telekom aj pre biznis zákazníkov a používateľov predplatenej karty Easy. Novinkám sa budeme venovať v samostatnom článku.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Brano 22.10.2018 - 17:54

zeby sa telekom konecne aspon trocha uvedomil s datami?

pali24.10.2018 - 22:44 Trvalý odkaz

"Druhým atraktívnym hardvérom bude 49'' TV Samsung s Ultra HD rozlíšením" o aký presne televízor ide? Viete niekto podrobnosti? Díky

Celá diskusia 2 príspevky