Sygic Travel je dostupný na Apple Watch

Najnovšia aktualizácia aplikácie Sygic Travel priniesla podporu pre inteligentné Apple hodinky. Priamo zo svojho zápästia si môžete pozrieť aktuálny intinerár či zaujímavé miesta v okolí a nechať sa k nim navigovať.

Pred vyše dvomi rokmi spustil Sygic aplikáciu, ktorá pomáha pri plánovaní dovolenky. Od hľadania destinácie, rezerváciu, nákupu vstupeniek na atrakcie, až po virtuálnu prechádzku po vybraných miestach. Podrobnosti sme vám priniesli v článku Sygic Travel: komplexný spoločník pri plánovaní dovolenky.

Teraz je platforma Sygic Travel vo verzii 5.3 dostupná aj pre hodinky Apple Watch. Po nainštalovaní aplikácie do iPhonu sa automaticky zobrazí aj v menu hodiniek. Naplánované výlety sa následne synchronizujú medzi jednotlivými zariadeniami.

Získate tak rýchly prístup k svojim aktuálnym cestovným itinerárom, zoznamom obľúbených miest aj užitočným miesta vo svojom okolí.

Priamo zo svojho zápästia si môžete vyhľadať zastávku verejnej dopravy či reštauráciáu. Prečítate si popis miesta, otváracie hodiny a môžete si pozrieť fotografie. Vďaka náhľadovej mape zistia, kde sa miesto nachádza, a po spustení navigácie v Apple Maps sa k nemu môžete nechať navigovať.

Sygic Travel pre iOS si bezplatne stiahnete z Apple Store. Okrem iPhonu a Apple Watch podporuje Sygic Travel aj iPad. Spustenie podpory pre Apple TV je naplánované na záver roku 2018. O plánovanej podpore pre inteligentné hodinky s Wear OS alebo Tizen OS Sygic neinformoval.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu