OnePlus 6T príde 30. októbra

Očakávaná vylepšená verzia šestky bude mať premiéru naraz v USA a Indii posledný októbrový deň. Už dnes si môžete na event rezervovať vstupenky s darčekom, prípadne vyhrať VIP výlet na predstavenie.

Stalo sa už pravidlom, že vlajková loď OnePlus dostáva vylepšený variant s písmenom T v názve. Májová novinka OnePlus 6, ktorej kompletnú recenziu sa dočítate v článku s názvom OnePlus 6 - výkon má prednosť, tak o pár týždňov dostane svojho vylepšeného súrodenca OnePlus 6T.

Oficiálne uvedenie je naplánované na 30. októbra a bude prebiehať naraz v USA a Indii. Pre fanúšikov značky výrobca už tradične spustil rezerváciu vstupeniek. Účastníci eventu získajú bezplatne bezdrôtové slúchadlá Bullets Wireless aj exkluzívny darčekový balíček.

Môžete skúsiť šťastie a zapojiť sa do súťaže o VIP výlet na oficiálne uvedenie novinky. Čas máte iba do 15. októbra, ako na to, sa dozviete na webe forums.oneplus.com.

OnePlus 6T by malo priniesť čítačku odtlačkov integrovanú do displeja, 6,4-palcový AMOLED displej, čipset Snapdragon 845, 8 GB operačnú pamäť RAM a až 256 GB úložisko. Špekuluje sa aj o trojitom zadnom fotoaparáte a cenovke okolo 550 eur.

Živý prenos z predstavenia môžete sledovať na stránke www.oneplus.net (odkaz bude fungovať až od 30. 10.), alebo na YouTube OnePlus.

Zdroj: oneplus.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu