Na jeden záber: Xiaomi Mi Pad 4

Kým pre vás pripravíme kompletnú recenziu osempalcového tabletu, môtžete si pozrieť video s postrehmi a komentárom kolegu Richarda.

V širokom portfóliu Xiaomi nájdete aj tablety. V redakcii sme otestovali osempalcový Mi Pad 4, na podorobné Tomášove skúsenosti si ale ešte pár dní počkáme. Už dnes môžeme povedať, že za dostupnú cenu ponúka slušnú konfiguráciu a výbornú výdrž na jedno nabitie.

Tablet dostal 8'' displej s pomerom strán 16:10, Full HD rozlíšenie 1920 x 1200 bodov a čipset Snapdragon 660. Dostupný je v dvoch pamäťových verziách. V kombinácii 3 GB RAM a 32 GB úložiska alebo vyšší variant so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB vnútorným priestorom.

Vyberať môžete aj medzi Wi-Fi a LTE verziou so slotom na SIM kartu. Výhodou LTE tabletu je prítomnosť GPS a gyroskopu. Netreba zabúdať, že čínsky model nepodporuje 800 MHz (B20) frekvenciu, globálna verzia sa k nám zatiaľ nedováža.

Mi Pad 4 ponúka dva fotoaparáty. Zadný 13 Mpix s clonovým číslom f/2.0 a predný s 5 Mpix rozlíšením a rovnakou svetelnosťou. Batériu so 6000 mAh kapacitou nabijete cez USB-C konektor. Nechýba 3,5 mm jack a pri sledovaní filmov alebo prehrávaní hudby oceníte dva reproduktory.

Kompletné informácie o výbave nájdete v našom základnom infe. Podrobná recenzia sa už pripravuje, zverejníme ju v najbližších dňoch. Čo na Mi Pad 4 hovorí kolega Richard, sa dozviete z redakčného videa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu