Na jeden záber: Vivo NEX S (NEX Ultimate)

Špičkový android s natiahnutým 6,6-palcovým displejom použitými technológiami a konštrukčným riešením naznačuje, s čím sa zrejme budeme v budúcnosti v mobiloch stretávať.

Vivo NEX S, v niektorých krajinách uvádzaný pod menom NEX Ultimate, patrí medzi inovatívne smartfóny, ktoré priniesli nové prvky. Ponúka krásny 6,6-palcový displej s pomerom strán 19,3:9 natiahnutý do strán na maximum, prednú kameru ukrytú vo vysúvacej časti hornej steny a silnú 4000 mAh batériu.

Práve dvojdňovou výdržou aj pri silnejšej záťaži si NEX S získal sympatie nášho recenzenta Tomáša. Jeho skúsenosti si môžete prečítať v podrobnej recenzii s názvom Vivo Nex S (NEX Ultimate) - priekopník s čítačkou pod displejom.

Okrem dlhej výdrže si pochvaľoval kvalitné spracovanie a vysoký výkon. Ten zabezpečí čipset Snapdragon 845 a 8 GB operačná pamäť RAM. Daňou za veľký displej je vysoká hmotnosť presahujúca 200-gramovú hranicu.

Vivo sa pri dizajnovaní vlastnej používateľskej nadstavby inšpitroval iOS, nechýbajú známe gestá, ktoré sú veľmi návykové. Niekomu môže prekážať chýbajúca lokalizácia do slovenčiny a absencia NFC, ktoré s príchodom bezkontaktných platieb GPay na Slovensko získalo ďalšie využitie.

Od fotoaparátov zázraky nečakajte. Výslednú kvalitu fotografií a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Vivo NEX s vysúvacou prednou kamerou. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v našom tradičnom základnom infe.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu