OnePlus spolupracuje s Google na vytvorení mobilnej hry

Volá sa Crackables a úlohou hráčov je prelomiť digitálny kód. Mnohí sa preto domnievajú, že tí, ktorí ju dokončia, sa dozvedia viac o pripravovanom OnePlus 6T.

OnePlus má momentálne plné ruky práce s prípravou vylepšeného top modelu OnePlus 6T. Oficiálny príchod výrobca ešte nepotvrdil, no dátum zrejme naznačuje screenshot obrazovky, ktorý odkazuje na 17. októbra, pričom láka aj na snímač odtlačkov v displeji.

Medzi ďalšie špecifikácie má patriť 6,4-palcový AMOLED displej, procesor Snapdragon 845, 8 GB operačná pamäť RAM a úložisko s kapacitou 256 GB.

OnePlus už na svojich sociálnych sieťach postupne štartuje reklamnú kampaň. Jedným z lákadiel má byť aj pripravovaná mobilná hra Crackables, ktorá vzniká v spolupráci s Googlom. Hráčov podnecuje k tomu, aby sa zahrali na crackerov a crackli, resp. prelomili digitálny kód.

V reálnej praxi prelomenie digitálneho kódu znamená vo väčšine prípadov prístup ku chráneným informáciám. Mnohí sa preto domnievajú, že tí, ktorí hru dokončia, sa dozvedia viac o pripravovanom OnePlus 6T.

O tom, čo všetko v hre budeme musieť robiť, alebo aká bude dlhá, zatiaľ nevieme. Nie je potvrdené ani to, či jej dokončenie naozaj niečo odhalí. Na výsledky si budeme musieť ešte pár dní počkať. Crackables bude k dispozícii od 18. septembra.

Zdroj: OnePlus Twitter

Diskusia k článku:

Začať diskusiu