Honor Band 4: AMOLED displej a snímač tepu srdca

Nová generácia inteligentného náramka ponúka 0,95-palcový AMOLED displej, fitnes funkcie, monitorovanie spánku, vodeodolnú konštrukciu a podľa výrobcu až 14-dňovú výdrž na jedno nabitie.

Športový smart náramok od Honoru má tradičný dizajn s gumeným remienkom a plastovým telom. Na jemne zakrivenom farebnom AMOLED displeji s 0,95'' uhlopriečkou sa nachádza dotykové ovládacie tlačidlo. Oproti predchodcovi sa displej mierne zväčšil a pribudlo farebné zobrazenie údajov.

Základné parametre:

Rozmery 43 x 17 x 11,5 mm, hmotnosť 23 gramov, kompatibilita s OS Android 4.4 a vyšším, iOS 9.0 a novším, polykarbonátový náramok (TPU75), 100 mAh batéria, výdrž až 14 dní, doba nabíjania 1,5 hodiny, 0,95'' farebný AMOLED displej, snímač srdcového tepu, akcelerometer, Bluetooth 4.2, vodotesnosť (5ATM).

Honor Band 4 ponúka niekoľko druhov cvičení, sleduje pohybové aktivity, počíta prejdené kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, zobrazí počasie a po spárovaní s telefónom cez Bluetooth poslúži ako notifikačné centrum. Kompatibilný je s operačným systémom Android a iOS.

Novinka vám zmeria kvalitu spánku aj srdcový tep. Vďaka integrovanému NFC poslúži aj na bezkontaktné platby. Kapacita batérie sa oproti minulej verzii Band 3 nezmenila, ostáva na hodnote 100 mAh. No kým predtým výrobca hovoril o 30-dňovej výdrži na jedno nabitie, teraz spomína 14 dní.

Pri zapnutom automatickom meraní tepu srdca počas celého dňa sa výdrž zníži na šesť dní. Podľa výrobcu sa nemusíte báť zobrať náramok do bazéna, v menu nájdete medzi cvičeniami aj plávanie.

Honor Band 4 sa na domácom čínskom trhu predáva v čiernej, modrej a ružovej farbe za 199 CNY, čo je približne 26 eur. Kedy sa dostane do Európy sme sa zatiaľ nedozvedeli. Európska cenovka bude navýšená o DPH, clo a ďalšie poplatky.

Zdroj: honor.cn

Diskusia k článku:

Začať diskusiu