K Honoru 10 teraz dostanete darčekový balíček

Ak si u vybraných predajcov kúpite tohtoročnný top model Honoru, dostanete k nemu balíček, ktorý obsahuje biele slúchadlá, fľašu na vodu a držiak na telefón s 360° rotáciou.

Honor 10 sa na našom trhu predáva už niekoľko mesiacov a nechýba v ponuke mobilných operátorov, kde platí aj ponuka s darčekom. Zákazníkov zaujme elegantným dizajnom so sklenenou zadnou stenou s pôsobivými farebnými efektmi pri dopade svetla.

Prednú stranu vypĺňa 5,84-palcový Full HD+ displej s pomerom strán 19:9 a známym výrezom. V nastaveniach nájdete možnosť ho softvérovo zrušiť a využívať klasickú lištu. Nikdy však neuvidíte v hornej lište naraz toľko ikon ako pri štandardnom displeji.

V podrobnej recenzii sme pochválili svižné prostredie EMUI nabité užitočnými funkciami, dobré parametre aj naozaj rýchle nabíjanie. Akumulátor s 3400 mAh kapacitou nabijete do 60 % už za pol hodiny, po hodine sa dostanete na úroveň 90 %.

Výkon zaistí čipset Kirin 970 a 4 GB operačná pamäť doplnená 64 GB alebo 128 GB internou pamäťou. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sú uvedené v základnom infe.

Honor 10 spolu s darčekovým balíčkom, ktorý obsahuje bielo-fialové slúchadlá s 3,5 mm jackom, fľašu na vodu a držiak na telefón, je dostupný za odporúčanú cenu 439 € (64 GB verzia) a 499 € (128 GB verzia) v internetovom obchode Alza.sk a v e-shope NAY, O2, Telekomu a Orangeu. Viac podrobností o obsahu balíčka a funkciách slúchadiel sme sa nedozvedeli.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu