Samsung Galaxy Note 9 bude v Orangei a O2 v obidvoch farbách

Najnovší tabletofón Samsungu si môžete predobjednať aj v Orangei a O2. Obaja operátori ho budú ponúkať so 128 GB kapacitou a nielen v čiernej farbe, ale aj v atraktívnej kombinácii modrej konštrukcie a žltého pera S Pen.

Samsung Galaxy Note 9 mal svoju premiéru 9. augusta a už v deň predstavenia boli u vybraných predajcov spustené predobjednávky. Oficiálny štart predaja je naplánovaný na 24. augusta, kedy sa Note 9 dostane k prvým majiteľom.

Na Slovensku bude dostupný v dvoch farebných verziách: čiernej s čiernym dotykovým perom a modrej, ktorá zaujala perom S Pen v žiarivej žltej farbe. Rovnakou farbou budete písať poznámky na zhasnutej obrazovke.

Záujemca o kúpu prémiového modelu s dotovanou cenovkou k niektorému z paušálov môže vyberať u troch operátorov. Telekom bude predávať iba čierny variant, v Orangei a O2 má na výber z obidvoch farebných odtieňov.

Ceny k jednotlivým programom zatiaľ prezradil iba Orange. K najmenšiemu 10-eurovému paušálu Go Europe zaplatí zákazník pri kúpe v e-shope 949 eur, teda len o 50 eur menej než je odporúčaná cena 128 GB modelu v hotovosti. K programu Go Europe 30 € má e-shopovú cenovku 829 eur a pri najvyššom programe s mesačným poplatkom 65 eur zaplatí zákazník 589 eur. Využiť sa dá aj nákup na splátky. Predobjednávať môžete tu.

O2 ešte Galaxy Note 9 vo svojom internetovom obchode nemá uvedený, predobjednávky sú dostupné na stránke soda.o2.sk.

Aj pri kúpe Note 9 od operátora môžete využiť finančný bonus až do výšky 200 eur. Stoeurový bonus získate pri odpredaji staršieho zariadenia prostredníctvom stránky www.novysamsung.sk a v prípade, že pôjde o niektorý model radu Galaxy Note, sa bonus navýši na 200 eur.

Podrobné informácie o novom Samsungu Galaxy Note 9, jeho kompletné špecifikácie a živé fotografie nájdete v základnom infe. Prvé postrehy sa dozviete z nášho redakčného videa.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu