Z webu Samsungu unikol obrázok hodiniek Galaxy Watch

Pri vyhľadávaní na internetových stránkach Samsungu v USA sa vo výsledku objavil zatiaľ oficiálne neoznámený produkt s názvom Galaxy Watch. Výrobca tak zrejme omylom ukázal viac než plánoval.

O ďalšej generácii inteligentných hodiniek Samsungu sa hovorí už dlhší čas a na internete sa objavilo viacero špekulácií, ktoré sa venovali hardvérovej výbave i dizajnu. Najnovšie informácie webu cnet.com napovedajú, že nové hodinky naozaj prídu v dvoch veľkostiach a budú sa volať Galaxy Watch.

Pri vyhľadávaní na americkej werzii webu Samsungu sa objavil elegantne vyzerajúci produkt so 42 mm označením veľkosti ciferníka a vo farebnej verzii Rose Gold. Stránka neuvádzala žiadne špecifikácie ani cenu, na tie si musíme počkať do oficiálneho predstavenia, ktoré sa očakáva 9. augusta spolu s uvedením Galaxy Note 9.

V nových Galaxy Watch by mal bežať operačný systém Samsungu Tizen, aj keď sa špekulovalo o použití Wear OS od Googlu. Hovorí sa aj o snímaní tlaku a silnejšej batérii než mala predchádzajúca generácia. Recenziu hodiniek Gear S3 si môžete prečítať v tomto článku.

Zdroj: cnet.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu