Motorola Moto Z3 Play na Slovensku

K novinke s 6,01'' natiahnutým Full HD + displejom a tenkou modulárnou konštrukciou dostanete v balení prídavný Moto modul TurboPower Pack s 2220 mAh kapacitou.

Nástupca minuloročného modelu Moto Z2 Play dostal väčší displej s pomerom strán 18:9, novší procesor, vylepšené fotoaparáty, prišiel o audio jack a čítačka odtlačkov sa presťahovala do pravej bočnej steny.

Nájdeme ju v hornej polovici zariadenia a používatelia s menšími rukami, napríklad ženy, môžu mať problém. Keď si telefón vezmem do ruky a pravú dolnú stenu mám v dlani, na čítačku palcom nedočiahnem, musím prst natiahnuť vyššie. Na odomknutie telefónu môžete použiť aj funkciu rozpoznávania tváre.

Prednú i zadnú stenu pokrýva odolné sklo Gorilla Glass 3 a je tak lapačom odtlačkov. Špeciálna povrchová úprava ochráni telefón pri ošplechnutí vodou alebo telefonovaní v daždi. Na ponáranie do vody ale zabudnite. Operačný systém Android beží v novej verzii 8.1 Oreo a je doplnený o šikovné Moto Moto Experiences, vrátane Moto Display a Moto Actions.

Fotografie a 4K videá zhotovíte zadným duálnym fotoaparátom, ktorý tvorí hlavný 12 Mpix snímač s clonou f/1.7 a sekundárny 5 Mpix fotoaparát. Ten poslúži na zachytenie hĺbky ostrosti, tzv. bokeh efekt. Prednou 8 Mpix kamerou s clonovým číslom f/2.0 zosnímate Full HD videá. Predný i zadný fotoaparát podporujú umelú inteligenciu (AI), ktorú využíva napríklad funkcia Google Lens. Ponúka vyhľadávanie každodenných objektov, kopírovanie a prekladanie textu, a poskytovanie informácií o pamiatkach.

Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe.

Motorolu Moto Z3 Play kúpite v internetovom obchode Alza.sk v odtieni Deep Indigo za odporúčanú cenu 399 eur. Telefón nám už dorazil do redakcie na test, môžete sa tak tešiť na kompletnú recenziu.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu