Xiaomi Mi Max 3 príde už o pár dní

Pripravovaná novinka bude mať svoju premiéru na budúci týždeň. Obrázok na stránke výrobcu, ktorý na uvedenie Mi Max 3 láka napovedá, že to nebude žiadny drobček.

O chystanom Xiaomi Mi Miax 3 sa špekuluje už dlhší čas, teraz výrobca na svojej webovej stránke prezradil dátum uvedenia - 19. júl 2018. Viac podrobností neprezradil.

Neoficiálne informácie o nástupcovi minuloročného modelu hovoria o kovovej konštrukcii, 6,99-palcovom natiahnutom dipleji s Full HD+ rozlíšením, osemjadrovom procesore Snapdragon 636 a najvyšší variant vraj dostane 6 GB operačnej pamäte RAM. Vnútorné úložisko by malo byť dostupné aj vo 128 GB veľkosti.

Snímač odtlačkov bude zrejme umiestnený na zadnej strane pod objektívom duálneho fotoaparátu. Ten má tvoriť hlavný 12 Mpix a sekundárny 5 Mpix senzor. Lákadlom novinky bude tak ako pri Mi max 2 nadpriemerne silná batéria, tentoraz s 5400 mAh kapacitou. Samozrejmosťou bude rýchle nabíjanie, podpora pre dve SIM karty aj USB-C konektor.

Objavili sa špekulácie, že najlepšie vybavený model Mi Max 3 dostane nový čipset Snapdragon 710 a prívlastok Pro. Všetko dôležité sa dozvieme o necelý týždeň a pripravíme pre vás tradičné základné info.

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu