CAT S61 prichádza na Slovensko

V slovenských obchodoch a u niektorých mobilných operátorov sa začal predávať nástupca minuloročného odolného smartfónu s integrovanou termokamerou FLIR. Prináša interiérový snímač kvality vzduchu a laserový merač vzdialenosti.

CAT S61 mal svoju premiéru na barcelonskej výstave MWC 2018. Oproti predchodcovi prináša viaceré vylepšenia. Patrí medzi ne väčší, 5,2'' displej s Full HD rozlíšením, vyššia kapacita pamätí a silnejšia 4500 mAh batéria.

Špecialitou smartfónu je termokamera FLIR, ktorá teraz umožňuje vyšší kontrast obrazu a väčší teplotný rozsah od -20 do 400 stupňov Celzia. Zlepšilo sa aj rozlíšenie, ktoré prešlo z VGA na HD (1280 x 720 bodov).

CAT S61 obsahuje snímač kvality vzduchu, ktorý upozorňuje na vysokú úroveň znečisťujúcich látok v ovzduší (napr. prchavé organické zlúčeniny, apod.) vo svojom pracovnom prostredí.

Laserový merač vzdialenosti dokáže merať vzdialenosti medzi bodmi až do 10 metrov, potom vypočítať plochu a prepínať medzi metrickými a imperiálnymi meraniami. Všetky údaje sú uložené v obraze, takže je možné vykonať alternatívne odhady merania, alebo vykonať úpravy bez návratu do miestnosti.

Telefón spĺňa aj certifikáciu IP68 a MIL 810G. Je odolný voči prachu, vibráciám, soli, nárazom a zvládne ponorenie do hĺbky 3 metrov po dobu jednej hodiny. Okrem toho sa nebojí opakovaných pádov z výšky 1,8 metra.

Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom základnom infe. CAT S61 má odporúčanú cenovku 899 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu