iMeteo pre Android a iOS vás upozorní na okolité búrky a blesky

S aplikáciou iMeteo budete mať po ruke presné a podrobné informácie o počasí. Nová beta verzia aplikácie vás upozorní, že vo vašej blízkosti udrel blesk.

Po otvorení aplikácie získate rýchly prehľad o počasí v preferovanej lokalite. Z bočného panelu s bohatou ponukou si pozriete aktuálnu mapu počasia, kalendár predpovede, novinky v počasí z domova i zo sveta a cez webkameru uvidíte vami vybrané mesto v reálnom čase. Unikátna služba iRadar zobrazuje stav celkového počasia nad daným územím a vidíte napríklad, kde práve prší a kde sa blýska.

V aktuálnej beta verzii aplikácie pribudla nová funkcionalita, ktorú oceníte najmä v lete. Keď vo vašej blízkosti udrie blesk, telefón vás na to upozorní notifikáciou. Na mape tak môžete sledovať ďalší postup búrky a včas sa skryť. Novinka je zatiaľ dostupná zatiaľ iba beta testerom, neskôr bude súčasťou štandardnej aktualizácie.

Chcete sa stať beta testerom? V prípade Androidu sa stačí prihlásiť na tejto webovej stránke. Majitelia iOS zariadení to majú o niečo zložitejšie. Musia napísať e-mail s uvedením svojho Apple ID na support@meteoidata.com a stiahnuť si Testflight.

Základnú verziu iMeteo si bezplatne stiahnete z Google Play a App Store.

V Premium verzii vás nebudú otravovať reklamy a nájdete tu prehľadné Grafy slovenských miest s vývojom teploty, tlaku, vetra a zrážok. Na blížiace sa nebezpečné meteorologické javy upozornia Výstrahy, môžete si pozrieť počasie v európskych mestách a v rýchlom prehľade máte k dispozícii viac obrazoviek.

Nákupy v aplikácii sa pohybujú v sume od 0,79 € do 5,99 €. Cena sa odvíja od dĺžky predplatného (1, 3, 6 a 12 mesiacov).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu