O2: Honor View 10 a Nokia 1 v ponuke

V hotovosti alebo k niektorému z paušálov si môžete v O2 kúpiť najlacnejšiu Nokiu s Androidom Go aj nadupaný 6'' Honor s výbavou top modelu. Obidva telefóny sa predávajú v dual SIM verzii.

Honor View 10 ponúka 5,99-palcový displej s pomerom strán 18:9 a Full HD+ rozlíšením 1080 x 2160 bodov. Ako jeden z mála telefónov s natiahnutým displejom má čítačku odtlačkov na prednej strane. V celokovovom tele pracuje výkonný procesor Kirin 970 s prvkami umelej inteligencie, ktorý nájdeme v top modeloch materskej firmy Huawei.

Na Slovensku sa oficiálne predáva prémiová verzia s 6 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB úložiskom. Pri tak veľkej kapacite zrejme nebude záujemcom o dual SIM prekážať hybridný slot.

Zadný duálny fotoaparát kombinuje 16 Mpix a 20 Mpix snímač, hlavný fotí v RGB, sekundárny monochromaticky. Ide o vôbec najlepší fotoaparát medzi telefónmi Honor. Pri fotení snímok je možné využívať efektu širokej clony a prvkov umelej inteligencie. Hlavnú dvojicu fotoaparátov dopĺňa predná 13 Mpix kamera. Telefón poteší silnou 3750 mAh batériou. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Honor View 10 v modrej farbe kúpite v v hotovosti O2 za 506 eur, k paušálom môžete využiť bonus na telefón až do výšky 312 eur.

Výhodou Nokie 1 sú kompaktné rozmery a nízka hmotnosť. IPS displej má len 4,5-palcovú uhlopriečku s rozlíšením 480 x 854 bodov. Pod odnímateľným zadným krytom, sa nachádza vyberateľná 2150 mAh batéria. Ide o najlacnejší a najslabšie vybavený model výrobcu určený pre nenáročných zákazníkov. Vhodný je napríklad pre dieťa alebo ako záložný telefón, ktorý si zoberiete všade tam, kde sa nechcete strachovať o svoj drahší primárny mobil.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí štvorjadrový procesor MediaTek MT6737M, 1 GB operačná pamäť RAM a 8 GB úložisko. Android beží v špeciálnej verzii Go určenej práve pre zariadenia so slabou hardvérovou výbavou. Obsahuje aplikácie prispôsobené nízkej kapacite pamätí, takže by mali zaberať oveľa menej miesta než bežné verzie. Ihneď po vybalení má telefón 2-krát viac úložného priestoru, než by tomu bolo s verziou Android Nougat.

Nokia 1 sa v O2 predáva v modrej farbe. Pri kúpe v hotovosti zaplatíte 98 eur, k paušálu môžete využiť bonus na telefón.

Zdroj: o2.sk/e-shop

Diskusia k článku:

Začať diskusiu