Siemens CC75

Tlačová správa o tenkom fóne Je stelesnením komfortu a puristického dizajnu, hovorí o ňom jeho tvorca.

Siemens CC75 je druhý z dnes v Madride predstavených modelov od Siemensu.

Nový Siemens CC75 je mobilný telefón s  jasným a presným menu pre jednoduchšie ovládanie. Pri výrobe telefónu bol kladený najväčší dôraz na precíznosť funkcií a maximálnu kvalitu vyhotovenia. Siemens CC75 tak udáva nový štandard kombináciou purizmu a pohodlia. Užívateľ, ktorý potrebuje mobilný telefón ?len na telefonovanie?, nájde v Siemense CC75 špičkový prístroj bez kompromisov na úkor dizajnu či materiálov. Ergonomicky štíhle línie kovovo ladeného telefónu potešia nejedno oko. Vysoko kvalitné púzdro s hliníkovým krytom je zárukou bezpečnej manipulácie s telefónom. CC75 s displejom výnimočnej hĺbky a kvality (rozlíšenie viac ako 65 000 farieb) sa ľahko schová do každého vrecka.

Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail

Moderný dizajn a špičková kvalita prevedenia bez komplikovaných detailov: komfortný mobilný telefón CC75 od Siemensu sa sústreďuje na to podstatné. Inovatívnosť tohto prístroja tkvie nielen v technickej dômyselnosti telefónu, ale aj v nekompromisnom orientovaní sa na potreby jeho užívateľov. Výsledkom je, že CC75 je stelesnením pohodlia v oblasti technológií i dizajnu. Technologický komfort telefónu sa naplno prejaví v novom a jednoduchom menu. Kombinácia elegancie a vyberaných, vysoko kvalitných materiálov tvoria dvojicu, ktorá sa bude snažiť uspokojiť majiteľa CC75 aj po dizajnovej stránke. Siemens udáva nový trend tým, že ide sebavedome proti všeobecným tendenciám k vybaveniu mobilných telefónov stále väčším množstvom funkcií.

Prevedenie trojpásmového mobilného telefónu CC75 je reakciou na základné požiadavky užívateľov popisujúce ideálny mobilný telefón. Najdôležitejšou vlastnosťou mobilného telefónu je obyčajné telefonovanie. Siemens CC75 posúva túto vlastnosť ešte ďalej v podobe funkcie hlasového mailu. Táto funkcia nahradí napríklad aj SMSku. Namiesto písania textovej správy, užívateľ stlačí tlačidlo hlasového mailu na strane telefónu, povie správu a potom ju odošle prostredníctvom MMS. CC75 naviac ponúka napríklad aj funkcie ako sú kalendár, budík, či infračervené rozhranie určené na komunikáciu s ostatnými zariadeniami. Telefón disponuje 40-hlasovými polyfonickými vyzváňacími tónmi, skvelým TFT farebným displejom (65 tisíc farieb, 128 x 160 pixelov) a 3 MB voľne prideliteľnej vnútornej pamäte.

Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail Siemens CC75 detail

Použitie CC75 je jednoduché a intuitívne vďaka  jasne štruktúrovanej klávesnici a centrálnej 5-smerovej navigačnej klávesy. Nové a štýlové grafické ikony pomáhajú k ľahšej orientácii užívateľa v ponuke menu. Grafické ikony sú tiež zárukou toho, že už pri prvom kontakte s telefónom je jeho užívateľ jednoducho a intuitívne navigovaný cez menu bez nutnosti vyhľadať pomoc napríklad v manuáli.

Vkusný purizmus vyjadruje aj elegantný, ergonomický dizajn tohto komfortného mobilného telefónu. Šírka CC75 dosahuje len niečo vyše jedného centimetra (12 mm). Strieborný telefón je mimoriadne tenký a ľahký (80 g), a preto sa hodí jednoducho do každého vrecka. Vysoko kvalitné hliníkové puzdro dodáva tomu, kto tento ?trendy? mobilný telefón drží v ruke, pocit skutočného luxusu. Vysoká kvalita a maximálna spoľahlivosť robia z nového Siemensu CC75 nepostrádateľného spoločníka na každý deň.

Pre pohodlné a hlavne bezpečné použitie telefónu je k dispozícii štýlový Headset Purestyle HHS-610.

CC75 bude dostupný v štvrtom štvrťroku 2005 vo farbe ?Aluminium Silver? v strednej cenovej kategórii.

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 11.08.2005 - 17:08

Filipo: pekny dizajn. jednoduchy, ale maly dislej :(

anonymous12.08.2005 - 01:39 Trvalý odkaz

riso: tak ten displej ma naozaj sklamal. nema ani Bluetooth a pamat 3 MB..no comment. Celkom sa mi paci, ale nazor si spravim, az ked ho budem mat v ruke. zatial su moje pocity zmiesane..

anonymous12.08.2005 - 11:59 Trvalý odkaz

aquila: ked si clovek mylil siemens S10 clovek s ovladackou :)))

anonymous12.08.2005 - 12:38 Trvalý odkaz

Henrich: Mobil je to sice tenu?ky ale ?o z toho ked má málo funkcií. Ja uprednostním radšej hrubší SE K750 ale s ve?kým množstvom funkcií. Dnes mobil bez fo?aku nie je moc dobrá vo?ba.

anonymous12.08.2005 - 13:15 Trvalý odkaz

riso: ani keby stal do 5 000 Sk? o cene sa nikde nepise, takze moze prekvapit. aj ked..aspon VGA fotak by uz mal byt v mobile zakladom.. ja sa vsak k tomuto modelu tak skepticky nestaviam. ale Motorola V280 ponukne urcite viac.. myslim, ze rozhodne cena..

Celá diskusia 9 príspevkov