Orange: k programom Love Rodinný balík ESETu na 12 mesiacov zadarmo

Takmer 90 % zákazníkov Orangeu sa na internet pripája bez akejkoľvek ochrany pred zneužitím vo virtuálnom svete. Zákazníci teraz majú možnosť získať bezpečnostný balík až na štyri rôzne zariadenia v domácnosti na jeden rok zadarmo.

Pripájať sa na internet bez náležitej bezpečnostnej ochrany je v dnešnej dobe hazard. Na trhu sú aj bezplatné riešenie firiem, no zvyčajne iba so základnými funkciami, ktoré neochránia používateľa pri všetkých úkonoch. A pritom nástrah vo virtuálnom svete je s rozmachom digitálnych technológii stále viac. Za kompletnú ochranu sa však mnohým Slovákom priplácať nechce.

Zistenia Orangeu tak neprekvapia. Len 13 % zákazníkov operátora používa internet s využitím bezpečnostných balíkov, zvyšných 87 % sa pripája k internetu bez akejkoľvek ochrany. Preto Orange ponúka možnosť získať Rodinný bezpečnostný balík od ESETu, ktorý ochráni až štyri rôzne zariadenia v ich domácnosti. Navyše budú zaradení do žrebovania o jeden z troch telefónov iPhone X.

Ku každému internetu v rámci balíka Love, pre ktorý sa zákazníci rozhodnú v čase od 16. 4. do 15. 7. 2018, pribalí operátor bezpečnostné riešenie od ESETu na celých 12 mesiacov ako bonus. Nezáleží pritom, či sa zákazníci rozhodnú pre Pevný internet alebo Domáci 4G internet, ktoré sú súčasťou balíka služieb Love.

Rodinný bezpečnostný balík slúži zákazníkom na komplexnú ochranu ich počítača, smartfónu, tabletu, smart TV či celej domácej siete pred vírusmi, škodlivým softvérom a útokmi hackerov. Balík obsahuje bezpečnostný program ESET Internet Security a aplikácie ESET Mobile Security, ESET Parental Control a ESET Smart TV Security.

Ako ESET ochráni váš smart televízor pred modernými hrozbami, sme sa dozvedeli na tohtoročnej barcelonskej výstave MWC.

ESET Mobile Security poslúži na ochranu mobilného zariadenia s operačným systémom Android, ESET Internet Security nechráni len počítač, ale aj domácu sieť a s ESET Parental Control sa už rodičia nemusia obávať nebezpečných hrozieb online sveta, ktoré číhajú na ich deti pri používaní internetu. Získajú aj prehľad o tom, ako ich deti využívajú internet a kde sa nachádzajú, keď sú vonku. ESET Smart TV Security zase ochráni televízory so systémom Android TV pred zablokovaním alebo pred typom škodlivého kódu.

Orange ponúka Rodinný balík ESET už niekoľko rokov, no až teraz k nemu pribudla aj ochrana smart televízora. Pokiaľ zákazník nespĺňa podmienky bezplatnej akcie, môže si bezpečnostný balík objednať na stránke www.orange.sk/rodinny-bezpecnostny-balik za 4,50 eur mesačne. Podobný rodinný balík pre štyri zariadenia si môže kúpiť aj priamo od ESETu za 69,90 eur na 18 mesiacov. Neobsahuje však ochranu TV.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu