Na Slovensku sa začal predávať Honor View 10

Aktuálne najlepšie vybavený smartfón značky Honor s 5,99'' natiahnutým Full HD+ displejom, 6 GB RAM a 128 GB pamäťou je od dnešného dňa už reálne dostupný u vybraných predajcov.

Po troch týždňoch, kedy bol Honor View 10 dostupný len na predobjednávky, sa reálne dostáva na pulty obchodov. Pôvodne sa tento prémiový model na Slovensku nemal vôbec predávať, neskôr si to výrobca rozmyslel.

Novinka prináša 5,99-palcový displej s pomerom strán 18:9 a Full HD+ rozlíšením 1080 x 2160 bodov. Ako jeden z mála telefónov s natiahnutým displejom ponúka čítačku odtlačkov na prednej strane. V celokovovom tele pracuje výkonný procesor Kirin 970 s prvkami umelej inteligencie, ktorý nájdeme v top modeloch materskej firmy Huawei.

V slovenských obchodoch sa predáva prémiová verzia s 6 GB operačnou pamäťou RAM a 128 GB úložiskom. Pri tak veľkej kapacite zrejme nebude záujemcom o dual SIM prekážať hybridný slot.

Zadný duálny fotoaparát kombinuje 16 Mpix a 20 Mpix snímač, hlavný fotí v RGB, sekundárny monochromaticky. Ide o vôbec najlepší fotoaparát medzi telefónmi Honor. Pri fotení snímok je možné využívať efektu širokej clony a prvkov umelej inteligencie. Hlavnú dvojicu fotoaparátov dopĺňa predná 13 Mpix kamera. Novinka poteší silnou 3750 mAh batériou. Kompletné informácie o hardvérovej výbave nájdete v základnom infe.

Honor View 10 v modrej farbe je od 10. apríla oficiálne dostupný u predajcov Alza.sk, NAY, Datart, TPD, Okay, Mall.sk a hej.sk. Odporúčaná cena je stanovená na 499 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu