Na jeden záber: Honor 7X

Dual SIM android láka na moderný natiahnutý displej s Full HD+ rozlíšením, dostatočnú kapacitu pamätí, slušný 16 Mpix fotoaparát a cenovku nižšiu než tristo eur.

V matnej kovovej konštrukcii sa ukrýva čipset vlastnej výroby Kirin 659, 4 GB operačná pamäť RAM a 64 GB úložisko. Hybridný slot dokáže pracovať s dvomi nanoSIM kartami alebo jednou SIM a jednou microSD kartou. Použitím pamäťovky ta prídete o dual SIM funkciu, no 64 GB úložisko by malo bežnému používateľovi stačiť.

Šikovný 5,93-palcový android sme už otestovali, v recenzii sme pochválili nielen vysokú kapacitu pamätí, ale aj 3340 mAh batériu a duálny fotoaparát. Hlavný 16 Mpix dopĺňa sekundárny s 2 Mpix rozlíšením pre efektné rozmazávanie pozadia. Predná 8 Mpix kamera má iba jeden snímač, napriek tomu ponúka bokeh efekt vytvorený pomocou softvérovej úpravy.

Kvalitu snímok a videí si môžete pozrieť v článku Takto fotí Honor 7X. Podrobné informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v našom tradičnom základnom infe. Nízka cenovka so sebou prináša aj niekoľko obmedzení. Nenájdete tu rýchle nabíjanie, vodeodolnosť ani praktickejší USB-C konektor.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

kloplo 29.05.2018 - 11:45

https://www.ammado.sk/products/pozicka-online/ Aká je najlepšia pôžička online? Viete mi povedať aká je to pôžička online od Ammado? Počul som, že je výhodná a schválená okamžite. Je pôžička Ammado online skutočne pre každého?

Celá diskusia 1 príspevok