Červený iPhone 8 a 8 Plus v edícii (PRODUCT) RED

Očakávania sa potvrdili. Apple dnes vydal na podporu boja proti šíreniu HIV obidva modely iPhonu 8 v novej farebnej verzii RED. Žiarivo červené modely budú dostupné v 64 GB a 256 GB kapacite.

K trom farebným odtieňom dnes pribudla sýta červená v matnom prevedení.

Špeciálnu edíciu (PRODUCT) RED pre tento rok bude zastupovať dvojica iPhone 8 a iPhone 8 Plus v 64 GB a 256 GB prevedení. Červený iPhone X neprišiel.

Okrem novej farebnej verzie bude v edícii RED k dispozícii flipové kožené puzdro Leather Folio určené pre iPhone X, ktoré ochráni zadnú časť i displej telefónu.

Aj vlani bol v ponuke červený iPhone 7 a 7 Plus, predná strana však bola biela, čo sa mnohým používateľom nepáčilo. Tento rok priniesol Apple kombináciu červenej s čiernou.

Predobjednávky štartujú na vybraných trhoch už zajtra 10. apríla, oficiálny predaj začne 13. apríla. Medzi prvé krajiny, kde si v Apple obchodoch červené iPhony 8 kúpite, patrí Francúzsko a Nemecko. Ostatné trhy budú nasledovať neskôr.

Kto má blízko do Viedne, môže sa po červený iPhone zastaviť v novom Apple Store. Dátum štartu predaja v Rakúsku výrobca zatiaľ nezverejnil.

Európske ceny by sa meniť nemali. Overíme si to ale až zajtra, keď budú v obchodoch spustené predobjednávky.

Aktuálne ceny:

- iPhone 8 64 GB: 799 eur

- iPhone 8 256 GB: 969 eur

- iPhone 8 Plus 64 GB: 909 eur

- iPhone 8 Plus 256 GB: 1079 eur

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Peter 14.04.2018 - 17:25

Zdravím, chcem sa spýtať: ► 1. či sa dá prepojiť iPhone X s počítačom s Windows 10. Myslím tým, či sa dá podobne pracovať ako keď prepojím iPhone s MacBookom, pokračovať v rozrobenej práci (email, sms, textový dokument internet, telefonovať, atď.) ak prestanem na iPhone a chcem pokračovať na notebooku s Windows 10 a naopak. ► 2. ako sa dá prepojiť iPhone X s iPadom (z novších generácií), taktiež v týchto veciach ako som spomenul v bode 1. (taktiež aj opačne) (v Apple systéme a funkcionalite niesom ešte doma, len sa učím a hľadám rady. Ďakujem za pomoc! :))

Lenka Ivančíková14.04.2018 - 17:49 Trvalý odkaz

S Windowsom nie je takto kompatibilný. S iPadom no problém. Co mam v iPhone môžem mať aj na iPade.

Peter14.04.2018 - 18:41 Trvalý odkaz

a ako prepojím v týchto veciach čo som spomínal (začnem nejakú prácu na 1 a skončím na druhom, respektíve volať a SMS z iPadu) iPhone s iPadom? Je na to nejaká aplikácia či treba to cez iCloud či ako to funguje?

Lenka Ivančíková14.04.2018 - 21:28 Trvalý odkaz

povolis v nastaveniach vyuzivat aplikaciam icloud a v casti Vseobecne povolis funkciu Handoff. tieto veci byvaju defaultne zapnute. musis byt samozrejme na vsetkych zariadeniach prihlaseny pod rovnakym icloud uctom. obsah aplikacii sa ti potom bude okamzite synchronizovat, takze ked nieco zacnes pisat na iphone, napriklad mail, mozes ho dokoncit na ipade alebo MAC-u. v docku vlavo sa ti objavia app, ktoru aktualne pouzivas na iphone a podporuje handoff. staci na tu ikonu kliknut a vidis to iste, co mas rozpisane v iPhone. takisto vidis, ake taby mas otvorene v prehliadaci Safari, takze ked si prec z domu a chces si vonku na iPhone pozriet nieco na webovej stranke, ktoru si si pozeral doma na Mac-u, najdes v telefone alebo iPade zobrazene vsetky otvorene taby z pocitaca.

Peter14.04.2018 - 23:39 Trvalý odkaz

oukej, super, dakujem pekne za vysvetlenie ;)
a ešte otázočka: využíva to pamäť z iCloudu a treba mať kúpené rozšírenie miesta iCloudu, alebo stačí mať len tých 5gb základných čo sú zadarmo, respektíve to vôbec nevyužíva GB z iCloudu, len prostredníctvom toho komunikuje s iným zariadením na základe rovnakého účtu?

Celá diskusia 11 príspevkov