Xiaomi Yunmi Internet Smart iLive: chladnička s Wi-Fi ovládaná mobilom

Inteligentná chladnička má kapacitu 456 litrov rozdelenú medzi mraziaciu a chladiaciu časť. Podporuje Wi-Fi a môžete ju ovládať pomocou mobilnej aplikácie.

Rodina inteligentných spotrebičov od Xiaomi sa rozrastá. Čínsky výrobca má v ponuke nielen mobilné zariadenia, ale aj rôzne svetlá, kávovary, lampy či inteligentný varič ryže.

Teraz prichádza na rad chladnička Yunmi Internet Smart iLive. Má kapacitu 456 litrov rozdelenú na 177 litrov pre mraziaci a 279 litrov pre chladiaci oddiel. Podľa výrobcu uchová potraviny na celý týždeň pre štvorčlennú rodinu.

zdroj: obr: https://en.xiaomitoday.it/

Má moderný dizajn v zlatom prevedení s dvojitými dverami a hmotnosťou 82 kg. Poličky sú nastaviteľné a zvládnu aj uloženie veľkých potravín. Chladnička podporuje Wi-Fi, ktoré umožňuje jej ovládanie smartfónom pomocou aplikácie.

Môžete si v nej nastaviť teplotu v jednotlivých oddeleniach, rýchle chladenie či mrazenie, svetlo alebo prázdninový režim, ktorý šetrí energiu v prípade, že odchádzate na dlhší čas a nepotrebujete maximálny výkon.

zdroj: obr: https://en.xiaomitoday.it/

Novinka má štyri inteligentné termostaty, ktoré sa starajú o presné nastavenie vnútornej teploty. Dokážu zabrániť tepelným stratám, ktoré spôsobuje časté otváranie a zatváranie dverí chladničky. Nechýba ani panel inteligentného ovládania. Zobrazuje napríklad stav sieťových pripojení alebo nastavenia režimov.

Zaujímavý je aj systém cirkulácie vzduchu zabraňujúci námraze. K voliteľnému príslušenstvu patrí napríklad inštalácia antibakteriálneho filtra, ktorý sľubuje sterilizáciu prostredia na 99,9 %. Chladnička sa môže pochváliť aj nízkym hlukom na úrovni 38 dB. Jej cena je stanovená na 1999 yuanov, čo je približne 256 eur.

Ak by ste radšej dali priestor výrobkom na našom trhu, viaceré obchody majú kategóriu inteligentných chladničiek. V ponuke sú rôzne modely najmä od značiek LG, Bosch či Siemens. Wi-Fi ponúkajú prevažne drahšie modely, ktoré môžete ovládať smartfónom. LG má napríklad technológiu Smart ThinQ, pomocou ktorej môžete prostredníctvom telefónu nastaviť požadovanú teplotu alebo expresné mrazenie aj vtedy, keď nie ste doma. Bosch rieši situáciu voliteľným príslušenstvom, ktoré pridá vašej chladničke funkciu Wi-Fi Ready. Rovnako umožňuje ovládanie smartfónom.

Zdroj: en.xiaomitoday.it

Diskusia k článku:

Začať diskusiu