Na jeden záber: Xiaomi Redmi 5 Plus

Telefón známy aj ako Redmi Note 5 ponúka vzhľadom k cenovke nižšej než dvesto eur veľmi slušnú výbavu. Má kvalitne spracovanú konštrukciu, na výšku natiahnutý 6-palcový Full HD+ displej a výbornú výdrž na jedno nabitie.

Xiaomi Redmi 5 Plus kúpite aj z oficiálnej slovenskej distribúcie s podporou 800 MHz LTE frekvencie. V našej nedávno zverejnenej recenzii kolega Tomáš pochválil príkladné spracovanie konštrukcie a moderný šesťpalcový displej s pomerom strán 18:9. Čipset Snapdragon 625 a 4 GB kapacita operačnej pamäte RAM zaistí dostatočný výkon.

Používateľská nadstavba MIUI 9, ktorá beží nad operačným systémom 7.1 Nougat, je známa ovládaním šikovnými gestami. Medzi novinkami nechýba odomykanie telefónu rozpoznaním tváre, ktoré funguje aj v tme.

Lákadlom Redmi 5 Plus je silná 4000 mAh batéria. Pri bežnom používaní by nemal byť problém nabíjať ju každý druhý deň. Hlavný 12 Mpix fotoaparát zvládne nahrávať aj 4K videá. Pri dobrých svetelných podmienkach podáva dobré výsledky, pri zlom svetle majú fotografie priveľa šumu.

Kvalite fotoaparátov sa venoval kolega Richard v článku Takto fotí Xiaomi Redmi 5 Plus (Redmi Note 5). Nájdete tam aj skúšobné snímky a videá. Kompletné informácie o hardvérovej výbave sa dozviete z nášho základného infa.

Videorecenzia

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

petr 17.03.2018 - 12:22

dobrej chtel jsem se zeptat jakou mate verzi miui s temy gesty dekuji

Celá diskusia 1 príspevok