O2: Honor 9 Lite v ponuke

O2 zaradilo do ponuky cenovo dostupný 5,65-palcový dual SIM android s natiahnutým Full HD+ displejom a štyrmi fotoaparátmi.

Prednedávnom na Slovensku odštartoval predaj novinky Honor 9 Lite. Dostupná je nielen u vybraných obchodníkov, ale už aj v O2. Lite verzia vlajkovej lode ponúka štýlový dizajn so skleneným chrbtom a 5,65'' displejom s pomerom strán 18:9 a Full HD+ rozlíšením 1080 x 2160 bodov. Hybridný slot dokáže pracovať s dvomi nanoSIM kartami alebo jednou SIM a jednou microSD kartou.

Medzi kľúčové špecifikácie patrí osemjadrový procesor Kirin 659, 3 GB RAM a 32 GB úložisko. Operačný systém Android beží v novej verzii 8.0 Oreo spolu s grafickým prostredím EMUI 8.

Podobne ako Huawei Mate 10 Lite láka Honor 9 Lite na dvojicu duálnych fotoaparátov. Rozlíšenie zadnej i prednej kamery je rovnaké. Hlavný 13-megapixelový snímač dopĺňa sekundárny 2 Mpix, ktorý poslúži na vytváranie fotografií s rozostreným pozadím, tzv. bokeh efektom. Videá zhotovíte vo Full HD rýchlosťou 30 snímok za sekundu.

Viacfunkčná čítačka odtlačkov je umiestnená na zadnej strane pod objektívmi fotoaparátov. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe. Novinku už v redakcii testujeme, a tak sa môžete tešiť na podrobnú recenziu.

Honor 9 Lite je na webe O2 v troch farbách: sivej, modrej a čiernej. Posledná menovaná nie je momentálne k dispozícii. Cena v hotovosti je u operátora stanovená na 242 eur, pri kúpe k niektorému paušálu môžete využiť bonus na telefón.

Čoskoro by sa mal v ponuke O2 objaviť aj Honor 7X s vyššou kapacitou pamätí, väčším displejom a duálnym 16 Mpix fotoaparátom. Cenu má približne o 50 eur vyššiu.

Zdroj: O2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu