Apple Music pre študentov s 50 % zľavou

Apple sprístupnil v 82 nových krajinách študentské predplatné hudobnej služby Apple Music. Znížený členský poplatok sa dá získať až na štyri roky, počas ktorých musíte byť študentom univerzity alebo vysokej školy.

Zvýhodnené mesačné predplatné bolo doteraz dostupné len v niektorých krajinách, od včerajšieho dňa je možnosť využívať Apple Music s 50 % zľavou aj v ďalších 82 krajinách vrátane Slovenska.

Zvýhodnené členstvo za 2,99 eur mesačne platí len pre študentov vysokých škôl a môže byť na obdobie maximálne 48 mesiacov (4 roky). Počas tejto doby musí byť používateľ hudobnej služby stále študentom vysokej školy, pričom nemusí Apple Music využívať nepretržite. Môže ukončiť a obnoviť prepdplatné podľa potreby.

Overenie štúdia prebieha cez službu UNiDAYS, ktorá potvrdí, že ste študentom univerzity alebo vysokej školy, ktorá udeľuje vysokoškolský titul. Služba UNiDAYS bude váš status študenta pravidelne overovať. Ak sa zistí, že už študentom nie ste, alebo ak uplynie celých 48 mesiacov vášho študentského predplatného, členstvo sa automaticky zmení na individuálne predplatné s cenou 5,99 eur mesačne.

Mobilná aplikácia je dostupná pre operačné systémy iOS a Android.

Ak už Apple Music využívate, môžete zmeniť individuálny plán na študentský alebo môžete zmeniť e-mailovú adresu, ktorú používate ako svoje Apple ID na e-mail so školskou adresou. Všetko dôležité o študentskom predplatnom sa dozviete na stránke support.apple.com.

Pokiaľ by ste neskôr chceli predplatné zrušiť a nevedeli si rady, v článku Ako odhlásiť predplatné hudobných služieb Apple Music a Spotify nájdete návod.

Študentské predplatné s 50 % zľavou ponúka aj konkurenčné Spotify. Medzi vybranými krajinami však Slovensko zatiaľ chýba.

Zdroj: apple.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu