Xiaomi Mi Mix 2s má dostať 5,99'' displej a čítačku odtlačkov za displejom

Podľa zverejnených obrázkov máme čakať displej natiahnutý na celú prednú stranu s malým výrezom pre prednú kameru. Medzi špecifikáciami sa spomína Snapdragon 845, 8 GB RAM či 256 GB úložisko.

Top model Xiaomi Mi Mix 2 dorazil na trh približne pred rokom. Priniesol vysoký výkon a mnohých uchvátil dizajnom, išlo o prvý smartfón s minimálnym rámom okolo displeja a netypickým pomerom strán 17:9.

Už dlhší čas sa hovorí o nástupcovi s označením Mi Mix 2s, o ktorom sa popísalo veľa špekulácií. Najnovšie rendery vraj odhaľujú jeho finálnu podobu.

Podľa neoficiálnych informácií sa máme dočkať 5,99'' displeja natiahnutého na takmer celú prednú stranu. V malom výreze na prednej strane sa má ukrývať kamera. Medzi kľúčovými špecifikáciami sa spomína nový čipset Snapdragon 845 s grafikou Adreno 630, 8 GB RAM a 256 GB úložisko v novom štandarde UFS, ktoré je oproti predchodcovi dvojnásobne rýchlejšie.

Očakávať máme aj 12 Mpix duálny fotoaparát so senzorom Sony IMX363, ktorý ponúkne optické priblíženie. Nemajú chýbať globálne pásma LTE a spomína sa aj snímač odtlačkov prstov umiestnený priamo za displejom. Minimálny rám okolo obrazovky sa zdá byť tenší než v prípade predchodcu.

Mi Mix 2s bol údajne spozorovaný aj v AnTuTu benchmarku, kde mal pod kódovým označením Polaris dosiahnuť skóre 270 461 bodov. S prehľadom by tak predbehol napríklad Huawei Mate 10 Pro so skóre 218 000. Ide však zatiaľ len o nepotvrdené informácie. Oficiálnych by sme sa mohli dočkať na MWC v Barcelone, ktoré sa uskutoční v dňoch 26. februára až 1. marca.

Zdroj: gsmarena.com

Diskusia k článku:

yunnan 12.02.2018 - 03:22

citacka otlackov pod displejom by mohla naznacovat KONECNE pouzitie 2k amoled displeja(kedze ten je potrebny na snimac pod displejom-kedze pri zabudovanej snimacke pod displejom typu synaptic displej musi ostat prebudeny(funkcia always on, ktoru maju len amoledy), dufajme teda ze tam prave amoled bude a taktiez ze uz konecne vylepsia ten fotak ked uz nie na uroven samsungu tak aspon na uroven oneplus 5T

jarpo12.02.2018 - 11:54 Trvalý odkaz

yunnan: Myslim ze pleties jablka s hruskami :) Prebudeny displej, amoled, 2k... Nic z toho sa vzajomne nevylucuje. Prebudeny moze byt aj IPS displej, ale tu nejde ani o displej ako o dotykovu plochu. Ale amoled to asi bude koly mensej hrubke displeja.

viperman12.02.2018 - 18:47 Trvalý odkaz

tieto natiahnute "nudlove" telefony bez okrajov cisty otras..ale tak asi sa to niekomu paci.

Me_Gusta24.02.2018 - 14:36 Trvalý odkaz

Asi skoro každému ;)

Celá diskusia 4 príspevky