Orange: Sony Xperia XA2 a Motorola Moto X4 v akciovej ponuke

V ponuke dotovaných zariadení Orangeu pribudla minuloročná novinka radu Moto X s vodeodolnou konštrukciou a duálnym fotoaparátom, a tohtoročná 5,2'' Xperia s vylepšeným 23 Mpix snímačom.

Motorola Moto X4 ponúka elegantné zhotovenie z kovu a skla, odolnosť voči vode, a rýchlu čítačku s gestami umiestnenú pod 5,2'' displejom s Full HD rozlíšením. Operačný systém Android beží vo verzii 7.1.1 Nougat a je doplnený o šikovné Moto funkcie. Nechýbajú typické Moto gestá, napríklad zapnutie svietidla dvojitým potrasením telefónu či rýchle spustenie fotoaparátu otočením telefónu v zápästí.

Telefón sa pýši dvojicou fotoaparátov na zadnej strane, pričom každý ponúka rozdielnu ohniskovú vzdialenosť. Hlavný 12 Mpix dopĺňa sekundárny širokouhlý 8 Mpix snímač, ktorý oceníte najmä pri snímaní krajiny alebo skupinovej fotografie. Všetko dôležité o Moto X4 sa dočítate v podrobnej recenzii, v článku Takto fotí (Lenovo) Motorola Moto X4 si môžete pozrieť kvalitu fotoaparátov.

Videorecenzia

Lenovo Motorola Moto X4 v striebonej farbe je k najvyššiemu paušálu dostupná od 15 eur. Plná cena je v Orangei stanovená na 425 eur. K dispozícii je zatiaľ iba v e-shope.

Sony Xperia XA2 je čerstvou novinkou z výstavy CES 2018. Nástupca minuloročného modelu Xperia XA1 dostal výkonnejší procesor Snapdragon 630, väčší 5,2-palcový Full HD displej, kovové telo, hmotnosť 171 gramov, čítačku odtlačkov umiestnenú na zadnej strane a silnejšiu 3300 mAh batériu.

Vylepšený 23-megapixelový fotoaparát s clonovým číslom f/2.0 dokáže zhotoviť videá v 4K rozlíšení, predná 8 Mpix kamera ponúka 120° záber. Operačný systém Android beží v novej verzii 8.0 Oreo. Kompletné špecifikácie nájdete v našom tradičnom základnom infe.

Strieborná Sony Xperia XA2 má k najvyššiemu paušálu cenovku jedno euro. Plná cena zariadenia je u operátora 360 eur. Zatiaľ však nie je reálne k dispozícii ani v e-shope operátora ani na žiadnej z predajní.

Zdroj: orange.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu