Nokia HS-8

Recenzia Bluetooth hudobného príslušenstva Stereofónne handsfree odolné voči ošplechnutiu.

Prinášame vám krátku recenziu stereo handsfree Nokia HS-8, ktoré sa vyznačuje niekoľkými zvláštnosťami. Je odolné voči ošplechnutiu a každé slúchadlo je doplnené háčikom na ucho, takže je ich uchytenie poistené.

Nokia

Z oboch slúchadiel vedú do základnej stanice s tlačidlami a mikrofónom rovnako dlhé káble, ktoré sú spojené pohyblivým jazdcom s logom Nokia.

Nokia HS-8 detail Nokia HS-8 detail

Hlavná jednotka s dvojicou tlačidiel a mikrofónom mohla byť menšia. Je doplnená pevnou sponou na prichytenie k odevu. Jedno tlačidlo slúži na prijatie a ukončenie hovoru, druhé je priradené funkcii Push to talk Over Cellular. Mikrofón je chránený jemnou sieťkou.

Nokia HS-8 detail Nokia HS-8 detail

Kábel od koncovky do Pop-Port konektora po základnú jednotku je dlhý asi 90 cm, od jednotky ku slúchadlu viac než 30 cm.

Nokia HS-8 detail Nokia HS-8 detail

Kvalita reprodukcie je horšia ako s bežnými stereo slúchadlami HDS-3, hĺbky sú mierne potlačené. Na telefonovanie je však handsfree dobré. Na uchu sedia slúchadlá veľmi dobre, aj pri nakláňaní. Využitie vidím napríklad pri počúvaní rádia (nečakajte kvalitu, ide o možnosť)

Cena: 735 Sk s DPH (Agora plus, a. s.)

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 10.08.2005 - 17:23

Martin: ja som mal toto handsfree pribalene pri mobile (N5140), pouzivam ho uz vyse pol roka a mne sa zdaju byt celkom dobre. len ten kablik od konektora sa mi zda nejaky labilnejsi, ale zatial drzi v pohode... a mimochodom, sluchatka drzia na usiach perfektne, konecne mozem pocuvat radio aj pri jazde na biku (o:

Celá diskusia 1 príspevok