Vyhrajte skvelé ceny vďaka ankete Mobil roka 2017 powered by O2

Vyberte spolu s nami najlepšie mobilné zariadenia minulého roka a získajte šancu vyhrať jednu z deviatich hodnotných cien.

V tradičnej ankete Mobil roka 2017 powered by O2 už po jedenásty raz hľadáme najlepšie smartfóny, príslušenstvo a gadgety uplynulého roka. A začíname opäť symbolicky - jedenásty ročník spúšťame 11. januára 2018. Celý mesiac, teda až do 11. februára 2018, budete môcť označovať vašich favoritov v siedmich kategóriách.

Štyri významné slovenské médiá venujúce sa celému spektru mobilných telefónov opäť spojili svoje sily, aby s vašou pomocou vybrali tie najlepšie zariadenia minulého roka. Mobil roka má už svoju tradíciu, veď anketa vznikla v čase, kedy o vašu priazeň bojovali pamätné kúsky ako Sony Ericsson P1i či Nokia N95 8GB a prvý Apple iPhone sme poznali iba z obrázkov.

Doba sa mení a úpravu si žiadali aj jednotlivé kategórie. Nezmenil sa však poctivý a odborný princíp ankety, v ktorej minulý rok o výsledkoch rozhodlo viac než 13-tisíc zainteresovaných čitateľov. Čím viac vás bude, tým budú výsledky presnejšie a relevantnejšie.

Preto neváhajte a na webe www.mobilroka.sk označte najlepší špičkový, rozumný a výhodný mobil roka 2017. Osem smartfónov do jednotlivých kategórií nominovalo niekoľko zástupcov odbornej komisie, výsledky hlasovania sú už len na vás.

Základné kategórie dopĺňa trojica kategórií venovaných príslušenstvu: Inteligentné hodinky, Bluetooth reproduktor a Bluetooth slúchadlá roka 2017. K tomu sme ešte pridali úplne novú kategóriu Gadget roka 2017. Sme úprimne veľmi zvedaví, ktoré nominované zariadenia vás oslovia najviac.

Načasovanie ankety súvisí s jej ročníkom - od 11. januára do 11. februára 2018 však bude už len na vás, ktoré mobilné zariadenia sa stanú tými najlepšími. Vďaka tomu sa tiež zúčastníte žrebovania o deväť hodnotných cien.

Vďaka generálnemu partnerovi ankety Mobil roka 2017 powered by O2 vám možno o mesiac bude po byte behať robot Sphero zo Star Wars. Alebo sa na vás usmeje šťastie z trochu inej strany a vďaka hlasovaniu v ankete už nebudete musieť vysávať, obávať sa vírusov či špekulovať, ako ozvučiť jarnú záhradnú oslavu. Ceny, ktoré po ukončení ankety poputujú náhodne vyžrebovaným hlasujúcim sú tento rok viac než atraktívne.

Každý účastník sa môže ankety zúčastniť len raz, a to hlasovaním na webe Mobilroka.sk. Poctivé výsledky môžeme dosiahnuť jedine svedomitým prístupom oboch strán. Tešíme sa preto na všetky zodpovedné hlasy.

HLASUJTE TU

A keď už budete očami skúmať web Mobilroka.sk, nezabudnite si tiež pozrieť minulé ročníky. Na ich základe si môžete vytvoriť názor, ako sa slovenský trh s mobilnými telefónmi už jedenásť rokov vyvíja a formuje.

Diskusia k článku:

Tomáš 12.01.2018 - 12:53

To čo tam majú za fotku pri Pixel2XL? Wtf?

Richard Hombauer12.01.2018 - 15:50 Trvalý odkaz

Zabezpečil som opravu. Vďaka! :)

Manobb14.01.2018 - 20:12 Trvalý odkaz

Tak snáď to teraz už (konečne) vyjde a aj niečo vyhrám .... ;-)

Matej16.01.2018 - 17:13 Trvalý odkaz

@Richard - kategoria "Výhodný mobil" -> Xiaomi Redmi A1 -este som nepocul, ze by sa ten model takto volal (mozem sa mylit), ale nemalo by byt spravne Xiaomi Mi A1? Predsa len Redmi je trochu ina modelova rada podla mna...

Nightmare19.01.2018 - 08:14 Trvalý odkaz

Tiez sa MI tak zda :D

Celá diskusia 5 príspevkov