Huawei Enjoy 7S má prísť na trh mimo Čínu ako P smart

Nedávno predstavená novinka s 5,65-palcovým displejom, pomerom strán 18:9 a duálnym fotoaparátom sa má na trhoch mimo Čínu predávať pod názvom Huawei P smart.

Známy lekaer Evan Blass opäť upozorňuje na nový model Huawei. Tentoraz má ísť o premenovaný Huawei Enjoy 7S. Smartfón s 5,65'' na výšku natiahnutým Full HD+ displejom (1080 x 2160 b.) má byť na vybraných trhoch dostupný pod označením Huawei P smart. Dizajn i hardvérová výbava zrejme ostávajú.

obr: twitter.com/evleaks

Pokiaľ sa informácia potvrdí, novinka dostane osemjadrový procesor Kirin 659, 3 GB alebo 4 GB operačnú pamäť RAM, až 64 GB úložisko a 3000 mAh batériu. Operačný systém Android 8.0 Oreo by mal byť doplnený o používateľské prostredie EMUI 8.

obr: twitter.com/evleaks

Čítačka odtlačkov ostane pravdepodobne umiestnená na zadnej strane pod objektívom duálneho fotoaparátu, ktorý tvorí 13 Mpix hlavný snímač a sekundárny s 2 Mpix rozlíšením.

Bližšie informácie o dátume príchodu sme sa zatiaľ nedozvedeli. Cena čínskeho modelu Enjoy 7S je po prepočítaní na našu menu približne 230 eur. V prípade dostupnosti P smart na európskom trhu bude cena určite vyššia, pripočíta sa k nej DPH a dovozné poplatky.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu