Samsung Galaxy J2 (2018) - všetky informácie odhalené

Na webe ruského internetového obchodu sa objavila zatiaľ nepredstavená novinka série Galaxy J. Podľa modelového radu, zverejnených špecifikácií a ceny sa dá predpokladať, že osloví len nenáročných zákazníkov.

O pripravovanom androide Samsung Galaxy J2 (2018) sa na internete šíria špekulácie už dlhší čas. Internetový obchod becompact.ru zverejnil o zatiaľ nepredstavenej novinke všetky infromácie. Poznáme kompletné špecifikácie, cenu i dizajn.

Galaxy J2 (2018) s kódovým označením SM-J250F má mať 5-palcový displej s rozlíšením 540 x 960 pixelov, štvorjadrový procesor Snapdragon MSM8917 s taktom 1,4 GHz, 1,5 GB operačnú pamäť, 16 GB úložisko a nezabudlo sa ani na LTE konektivitu.

Zadný fotoaparát by mal ponúknuť 8 Mpix rozlíšenie, predná kamera 5 Mpix snímač. Na tele smartfónu sa má nachádzať microUSB konektor, 3,5 mm jack i slot pre pamäťovú kartu. Rozmery 144 x 72 x 8 mm doplní hmotnosť 153 gramov. Plastové telo s odnímateľnou zadnou stenou má ukrývať 2600 mAh batériu.

Obchod BeCompact uvádza, že je partnerom Samsungu, na svojom webe má špeciálnu sekciu venovanú produktom juhokórejského výrobcu pomenovanú ako značkový obchod. Dá sa tak očakávať, že sa informácie neskôr pri oficiálnom uvedení smartfónu potvrdia.

Zdroj: becompact.ru

Diskusia k článku:

Začať diskusiu